Nτόρα Μπακογιάννη: O γιος μου, ο Κώστας Μπακογιάννης με δουλεύει συνεχώς αποκαλώντας με…

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε τη Γιορτή της Μητέρας. Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε στα social media μια συγκινητική και ταυτόχρονα χιουμοριστική δημοσίευση αφιερωμένη σε εσάς. Πώς αισθανθήκατε όταν τη διαβάσατε;

Για να είμαι τελείως ειλικρινής, έκλαιγα. Με δουλεύει συνεχώς αποκαλώντας με «κλασική Ελληνίδα μάνα». Είναι τρομερά συγκινητικό για μια μάνα να της γράφει ο γιος της «νομίζεις, βρε μάνα, νομίζεις…». Εκείνη την ώρα παύει να είναι δημόσιο μήνυμα, είναι ένα γράμμα του γιου σου σε σένα. Και επειδή είμαστε όλοι λίγο «κουλοί» στο να εκφράσουμε συναισθήματα, αυτή η κίνηση με έκανε να νιώσω ακόμη πιο ωραία. Η κόρη μου με πήρε πρώτη για να με ρωτήσει: «Μάνα, διάβασες;».

Σε ό,τι αφορά την πορεία του δημάρχου Αθηναίων και γιου σας Κώστα Μπακογιάννη, πώς την κρίνετε μέχρι στιγμής;

Εκ των πραγμάτων αποκλείεται να είμαι ο αντικειμενικότερος κριτής του Κώστα. Παρ’ όλα αυτά είμαι αυστηρός κριτής. Θεωρώ ότι κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, και η Αθήνα μέρα με την ημέρα αλλάζει προς το καλύτερο. Χαίρομαι να λέω ότι είναι καλύτερος δήμαρχος από μένα!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.