Παύλος Χάπιλλος: Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος πίσω από τις κάμερες

Ο Παύλος  Χάππιλος,  αποχώρησε από το MasterChef 5, το βράδυ της Δευτέρας, αφού πρώτα κατόρθωσε να φτάσει στους 6 καλύτερους του μαγειρικού διαγωνισμού.
Το πρωί της Τρίτης ήταν καλεσμένος  στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του.

“Είδα διαφορά στη Μαρίνα μετά την επιστροφή της. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο άτομο. Στη αρχή είχε μία στρατηγική, αλλά μετά είδε  ότι όλο αυτό της γύριζε boomerang και κλείστηκε στο δωμάτιό της. Γενικά την πάω τη Μαρίνα. Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες και ήρθαμε πολύ κοντά από την αρχή…

Ο  Ιωάννης υποδυόταν έναν ρόλο μέσα στο σπίτι. Δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο έδειχνε στην κάμερα. Ήταν γλυκός, ήσυχος και με χιούμορ. Πιο πολύ σοκάρομαι με τον Ιωάννη και όχι με τη Μαρίνα…

Είμαι άνθρωπος που έχω υπομονή. Ο Διονύσης μαγείρευε και καθάριζε. Ίσως η πίεση του διαγωνισμού δεν του έβγαλε τον καλό του χαρακτήρα, Του έχω πει τα προβλήματά μου. Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος πίσω από τις κάμερες. Είχε νεύρα από το πουθενά. Θα μιλήσω μαζί του μόνο αν με πάρει μόνος του τηλέφωνο και θέλει να μου πει κάτι”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.