Φέστα και Πετράκης για Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να τερματίσει στην 11η θέση του πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας συνολικά 34 βαθμούς, εξασφαλίζοντας παράλληλα σχετικά γρήγορα την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πλέον οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, με στόχο να παρουσιάσουν ένα δυνατό, δυσκολοκατάβλητο και ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Μάκης Χάβος, ο οποίος ανέλαβε στα μέσα της σεζόν τα ηνία του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Παράσχο, αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έτσι στον Απόλλωνα έχουν ήδη βγει στην αγορά ψάχνοντας τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει τη νέα αγωνιστικό περίοδο, με δύο ονόματα να είναι οι βασικοί υποψήφιοι.

Ο ένας είναι ο Γιάννης Πετράκης, με τον Έλληνα τεχνικό να αποχωρεί από την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου πέρασε τη σεζόν, ενώ ο έτερος υποψήφιος είναι ο Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Ιταλός προπονητής βρέθηκε στη Λάρισα για μια δεύτερη θητεία στα μέσα της χρονιάς, όμως στις αρχές Μαΐου παραιτήθηκε λύνοντας έτσι τη συνεργασία του με τους «βυσσινί» και πλέον είναι ελεύθερος.

Πηγή: to10.gr