Stefania: «Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια».

Με πολλά χαμόγελα και χαλαρή διάθεση, η Stefania και οι συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade, ο Φωκάς Ευαγγελινός καθώς και όλη η ομάδα που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού, γιόρτασαν την επιτυχία της επανόδου της Ελλάδας στην πρώτη δεκάδα της Eurovision, το βράδυ της Τετάρτης 26 Μαΐου. Μια έκπληξη περίμενε τη Stefania στο τέλος της βραδιάς: μια τούρτα με τη μορφή της με την ολόσωμη φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου και με τον αριθμό «10», την οποία η Stefania έσβησε πλαισιωμένη από τους χορευτές της Νίκο Κουκάκη, Μάρκο Γιακουμόγλου, Γιώργο Παπαδόπουλο και Κώστα Παυλόπουλο.


Κατά την άφιξή της στον χώρο όπου δόθηκε το δείπνο, η Stefania, μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους την καθημερινότητα και τις  προετοιμασίες για το Ρότερνταμ αλλά και όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες. Η 18χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια».

Το «Last Dance» συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο παγκόσμιο Viral 50 του Spotify, αποδεικνύοντας ότι με τον χορευτικό ρυθμό του, τα ’80s στοιχεία και το αισιόδοξο μήνυμά του κέρδισε όχι μόνο το κοινό της Eurovision, αλλά και το μουσικόφιλο κοινό σε όλο τον κόσμο. Τα βίντεο με την εμφάνιση της Stefania στον Β΄ Ημιτελικό και στον Τελικό έχουν ήδη συγκεντρώσει στο κανάλι της Eurovision στο YouTube περισσότερα από 5 εκατομμύρια views.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.