«Σιωπηλός Δρόμος»: Μη χάσετε τη συναρπαστική συνέχεια την Κυριακή στις 21:00 στο MEGA

Αλλεπάλληλες αποκαλύψεις και ένας κλοιός που συνεχώς στενεύει για τους ήρωες της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με αδιέξοδα. Την Κυριακή 30 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA θα μεταδοθεί το 8ο επεισόδιο.

Επεισόδιο 8: «Παλιές ιστορίες»

Η αποκάλυψη της απιστίας της Αθηνάς θα συνταράξει την οικογένειά της και θα την θέσει προ των ευθυνών της. Την ίδια στιγμή η αστυνομία αποφασίζει να μην προχωρήσει σε συλλήψεις και να παρακολουθήσει τον δράστη με την ελπίδα να τους οδηγήσει στο κρησφύγετο που κρατούνται τα παιδιά. Η Θάλεια ακολουθεί τα στοιχεία που της άφησε ο «ενορχηστρωτής», καταλήγοντας σε μια παλιά υπόθεση που πηγαίνει 25 χρόνια πίσω. Ταυτόχρονα ο Σπύρος προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο της οικογένειά του και να αποτρέψει τον Βασίλη από το να προβεί σε αποκαλύψεις. Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της μητέρας του Μιχάλη θα ανατρέψει τα πάντα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΛΚΟΒΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΑΣ ΤΣΑΜΠΑΝΗ

ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΒΑΡΔΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 | ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#SiopilosDromos #SilentRoadMega

Instagram: SDMega_

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΡΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΚΟΒΑΛΗΣ – ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΑΜΠΑΝΗ

ΔΙΕΥΘ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΑΜΟΝ ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: TED REGKLIS

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: ΡΑΝΙΑ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

LINE PRODUCER: ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

EX. PRODUCER: ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ – ΠΑΘΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: FILMIKI PRODUCTIONS