Τραγωδία στα Χανιά: Μαρτυρία για την «εξαφανισμένη» ζακέτα της 11χρονης Ιωάννας

Σοκαρισμένη παραμένει η Κρήτη αλλά και όλη η Ελλάδα από τον τραγικό θάνατο της 11χρονης Ιωάννας στα Χανιά. Μια νέα μαρτυρία για τη μοιραία ημέρα που η 11χρονη βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη παραλία στα Χανιά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στα Χανιά: Ψάχνουν το κινητό και τη ζακέτα της 11χρονης Ιωάννας – Τι λέει η θεία της

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένας περιπατητής αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της βόλτας του είδε την ζακέτα του κοριτσιού, που αναζητούν τις τελευταίες ημέρες οι Αρχές, καθώς τόσο το ρούχο, όσο και το κινητό της 11χρονης δεν βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

Φωτό από Creta24

«Περπατάω εδώ 20 χρόνια κάθε μέρα. Στις 9 το πρωί κάθε μέρα βρίσκομαι εδώ. Τη συγκεκριμένη ημέρα, είδα μια ζακέτα κρεμασμένη σε ένα δέντρο. Με προβλημάτισε, όχι για κακό, δεν πήγε το μυαλό μου ότι έγινε κάποιο ατύχημα. Κοίταξα μήπως την ξέχασε κανένας, να του πω ξέχασες τη ζακέτα σου. Δεν είδα κανέναν και συνέχισα να περπατώ. Μάλιστα την άγγιξα με την άκρη του δακτύλου μου, αλλά έφυγα γιατί φοβήθηκα μη νομίζει κανείς ότι πάω να την κλέψω. Μαζί με τη ζακέτα κρεμόταν και μια μάσκα», ανέφερε ο κ. Βιζυράκης.

Ο δικηγόρος κ. Αντρέας Βροντάκης είναι ένας ακόμη κάτοικος της περιοχής των Αγίων Αποστόλων, που περπατά καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο. «Την συγκεκριμένη μέρα δεν είχα έρθει στην περιοχή. Εγώ έχω να πω ότι κατ’ εμέ αποκλείω την περίπτωση της αυτοκτονίας γιατί παιδιά ηλικίας 11, 12, 13 χρονών δεν προβαίνουν σε αυτήν τη απονενοημένη πράξη. Το πιθανότερο για εμένα σενάριο είναι αυτό του ατυχήματος», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Creta24.