Ερωτικά τραγούδια με τη ρομαντική φωνή του Στέλιου Ρόκκου

«Έτσι αγαπάω εγώ» σε μια πολύ όμορφη εκτέλεση και αμέσως μετά «Μαρία, Μαράκι, Μαριώ» τραγούδησε ο Ρόκκος παρέα με την κιθάρα του.

Δύο πολύ ατμοσφαιρικά τραγούδια που το κοινό αγάπησε με τη φωνή του καλλιτέχνη.

Το 1999 γράφτηκε το «Έτσι αγαπάω εγώ» και κυκλοφόρησε στον δίσκο «Όνειρα», ενώ το δεύτερο το 2001.

Ήταν η εποχή που ο Ρόκκος ήταν παντρεμένος με την Μαρία Χέλιου για την οποία έγραψε και το υπέροχο τραγούδι.

Η ερωτική ενότητα τελειώνει με το «Η καρδιά μου θα σπάσει» από το 2004 και τον δίσκο «Δικά μου πράγματα».

«Να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια μόνο λέξη; Τυχερός. Να βάλω δύο; Πολύ τυχερός. Και αυτό γιατί ασχολούμαι στη ζωή μου με τη μεγάλη μου αγάπη τη μουσική. Τα τελευταία χρόνια έχει έρθει και μια ακόμα που είναι οι δημιουργίες που φτιάχνω με τα ξύλα. Ζω στη Λήμνο, σε ένα τόπο που λατρεύω. Είμαι με τους παιδικούς μου φίλους σε ένα μέρος που είχα όνειρο από παλιά να ζήσω» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος και συνέχισε: «Το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι ότι εμπιστεύομαι πολύ εύκολα. Επειδή δεν έχω κακία μέσα μου νομίζω ότι δεν έχψει και ο άλλος και έχω φάει πολλές σφαλιάρε. Και το μεγαλύτερο προτέρημά μου είναι το ίδιο γιατί εγώ νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου».

Ο Στέλιος Ρόκκος αναφέρθηκε ακόμα στην μεγάλη του αγάπη να δημιουργεί. «Το να φτιάχνω έπιπλα ή τραγούδια είναι ακριβώς το ίδιο σπουδαίο. Με εξιτάρει από το τίποτα να μπορώ να δημιουργήσω κάτι» τόνισε ο ίδιος ενώ αποκάλυψε και το τραγούδι που έχει αφιερώσει πρόσφατα στη γυναίκα του. «Στη γυναίκα μου έχω αφιερώσει πολλά τραγούδια για να την ψήσω. Το τελευταίο που της έχω αφιερώσει είναι το Σ’ αγάπησα.».

«Φαντάζομαι στον εαυτό μου να τραγουδάει όσο αντέχω. Όσο μου αρέσω. Προς το παρόν μου αρέσω, με ακούω» κατέληξε ο καλλιτέχνης.