Ζήνα Κουτσελίνη: Κι εγώ βοήθησα την Ελένη Μενεγάκη κι εκείνη βοήθησε εμένα…

H  Ζήνα Κουτσελίνη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε  για τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” αναφέρθηκε και  στην τηλεοπτική  επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη αλλά και  στη συνεργασία τους στο παρελθόν.

“Όταν το 1995-1996 συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη ήμασταν μικρά κορίτσια κι οι δύο. Είχαμε να μεγαλώσουμε παρέα. Κι εγώ βοήθησα εκείνη κι εκείνη βοήθησε εμένα, ήταν μία πορεία ανόδου και για τις δύο…

Θεωρώ ότι η Ελένη είναι έξυπνη και έκανε αυτό που ήταν σωστό σε περίοδο κορονοϊού, έκατσε σπιτάκι της, γέμισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να ξαναβγεί. Είναι σταρ, είναι γεννημένη γι΄αυτό. Έχει ένα άπλωμα, αυτό το άπλωμα το πρώτο της διάστημα θα το νιώσουμε όλοι, μετά θεωρώ πως θα πιούμε νερό όλοι από το ίδιο πηγάδι γιατί η τηλεόραση είναι πολυπρόσωπο μέσο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.