Μπόρις Τζόνσον: Με ενοικιασμένο νυφικό ο γάμος του – Πόσο πλήρωσε

Την έκπληξη έκανε ο Μπόρις Τζόνσον. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας παντρεύτηκε σε μυστική τελετή το Σάββατο (29/5) την εκλεκτή της καρδιά του, Κάρι Σίμοντς. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον Καθεδρικό Ναό του Ουεστμίνστερ, ωστόσοτΤον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η νύφη επέλεξε να νοικιάσει και όχι να αγοράσει το ελληνικής υπογραφής νυφικό που φόρεσε.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα η 33χρονη, φορούσε νυφικό Ελληνικής υπογραφής καθώς ήταν δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Christos Costarellos, αξίας 2.870 λιρών, το οποίο νοίκιασε έναντι μόλις 45 λιρών την ημέρα. Η ιστοσελίδα στην οποία βρισκόταν προς ενοικίαση το νυφικό φόρεμα επιβεβαίωσε στην Telegraph πως η Κάρι Σίμοντς είναι αυτή που το νοίκιασε.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η νέα κυρία Τζόνσον νοικιάζει επώνυμο ρούχο για δημόσια εμφάνισή της καθώς και το παλτό που φορούσε για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας τον Μάρτιο του 2020 ήταν της σχεδιάστριας Isabell Fox και νοικιασμένο από τον ίδιο ιστότοπο. Της τελετής ακολούθησε μια μικρή γιορτή στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ με θέμα το καλοκαίρι ενώ η ίδια δεν φορά παπούτσια στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε.

Ο Μπόρις και η Κάρι Σίμοντς, η οποία θα πάρει το επίθετό του, θα καθυστερήσουν τον μήνα του μέλιτος «κατά ένα χρόνο» ώστε να επιστρέψει στα καθήκοντά του ο Βρετανός πρωθυπουργός και να επικεντρωθεί στον αγώνα του ενάντια στον κοροναϊό.