To ξέσπασμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ: Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε!

Ξέσπασε με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook, o  Γιάννης Παπαμιχαήλ, για την διαδικτυακή “κλοπή”  των προσωπικών του δεδομένων.

“Λοιπόν , κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές . Κάποιοι άλλοι , εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές , κινητά , laptop , iPad , και είναι και τόσο βλάκες , αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία , και με κάνουν και πλάκα τα ζώα. Γελάνε και οι γάτες μου !!

Σύντομα λοιπόν με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα , και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό . Θα γονατίσουν . Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι πολύ μα…κας να σκεφτεί ότι μπορεί να τα βάλει μαζί μου. Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε , ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν ! Θράσος ! Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο , αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει . ΑΝΤΕ Για . Σταμάτα βλάκα να σβήνεις ότι γράφω . Σύντομα η συνέχεια . Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε ! !! Ρε θα πω , ΟΝΟΜΑΤA σταμάτα ρε νούμερο”, έγραψε στην ανάρτηση του ο μονάκριβος γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.