Κάρτα Μέλους – Κάρτα Φιλάθλου: Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του

Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει. Γιγαντώνεται. Κάθε χρόνο προσθέτει συνεχώς κούπες στην ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του, με την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και τις ομάδες του Ερασιτέχνη να κατακτούν πρωταθλήματα, Κύπελλα και Ευρωπαϊκά, γεμίζοντας με χαρά και περηφάνια τους οπαδούς τους.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα, την οποία έχει κάνει παντοδύναμη στην Ελλάδα και την έχει μετατρέψει σε μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη, βοηθάει και τα τμήματα του Ερασιτέχνη, στηρίζοντάς τα με όλες του τις δυνάμεις.

Με τη στήριξή του Βαγγέλη Μαρινάκη και την σωστή καθοδήγηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη, σαρώνοντας τα πάντα στις εγχώριες διοργανώσεις και φέροντας ευρωπαϊκά τρόπαια.

Όπως έκανε η γυναικεία ομάδα πόλο του πειραϊκού συλλόγου, που πήρε πρωτάθλημα, Κύπελλο, αλλά και την Euroleague, φτάνοντας σε ένα ιστορικό τρεμπλ. Δεν είναι μόνο τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη όμως που έφεραν κούπες. Το έκανε και η ανδρική ομάδα πόλο, ενώ όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη πρόσφεραν και φέτος πολλές στιγμές χαράς και περηφάνιας στον κόσμο του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, είναι ο κόσμος του. Η δύναμή του είναι οι οπαδοί του. Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, προσφέρει πάρα πολύ. Το ίδιο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, αλλά ο Ολυμπιακός πάνω από όλα έχει ανάγκη τον κόσμο του. Τους απλούς φιλάθλους του. Αυτούς που βρίσκονται πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα και στηρίζει τους παίκτες και τις παίκτριες με την παρουσία τους, με τη φωνή τους, με την κάρτα Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Από σήμερα (1/6) ξεκίνησε η διάθεση των Καρτών για τη σεζόν 2021-22.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μέσω των δύο Καρτών στηρίζει έμπρακτα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και βοηθά τη διοίκηση να φέρει παίκτες τοπ επιπέδου, που θα ανεβάσουν επίπεδο τις ομάδες και θα τις οδηγήσουν σε τίτλους, εγχώριους και ευρωπαϊκούς, αλλά και σε σπουδαίες διακρίσεις. Αυτήν την περίοδο μάλιστα είναι ακόμα πιο σημαντικό να… εξαφανιστούν οι δύο Κάρτες και να γεμίσουν τα ταμεία του Ερασιτέχνη, καθώς είναι η εποχή που «χτίζονται» οι ομάδες για τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχει δείξει την επιθυμία της να δημιουργήσει ομάδες που θα σκορπούν… τρόμο, μέσω των κινήσεων που έχουν γίνει για την ανδρική ομάδα πόλο, με τους Ερυθρόλευκους να φέρνουν στο μεγάλο λιμάνι τεράστια ονόματα, όπως οι Φιλίποβιτς, Ράντοβιτς και Μπούσλιε, ενώ αναμένεται να γίνουν και άλλες σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις.

Μεταγραφές γίνονται και στα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη, με τους Πειραιώτες να χτίζουν πολύ δυνατές ομάδες ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Για να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο θα πρέπει να… εξαφανιστούν οι Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου. Μέσω των εσόδων θα γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακές κινήσεις και θα φορέσουν τα ερυθρόλευκα ακόμα σπουδαιότεροι παίκτες.

Η πανδημία και τα μειωμένα έσοδα λόγω της Covid-19 προκάλεσαν πολλά προβλήματα όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και σε όλους τους συλλόγους. Παρόλα αυτά, οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν σε τοπ επίπεδο και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή με τη βοήθεια των οπαδών τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, έχουν δοθεί ήδη 270 Κάρτες Μέλους και 173 Κάρτες Φιλάθλου, νούμερα που αναμένεται να… εκτοξευτούν το επόμενο χρονικό διάστημα, με τον κόσμο των Πειραιωτών να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι την Τρίτη 1 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2021-2022.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

– Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

 Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ