Ζώδια σήμερα 04/06 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 04/06 Παρασκευή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 04/06 Κριός .

Τα γεγονότα της σημερινής μέρας θα σας προσγειώσουν κάπως ανώμαλα. Αν ήσασταν αθλητές, σήμερα θα αναρωτιόσασταν αν έχετε προπονηθεί αρκετά και αν θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Θα προκύψουν σίγουρα κάποια θέματα που σχετίζονται με τους υλικούς πόρους σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Ένα πλανητικό σκηνικό σαν το σημερινό, συχνά κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται να ξεκινήσουν οτιδήποτε προκαλεί το κατεστημένο. Αυτό ισχύει για εσάς σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να τολμήσετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Οι πλανήτες μιλούν μόνο για φόβο, όχι για ανικανότητα επιτυχίας.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα είναι η ευκαιρία σας να αντισταθείτε στα μέλη της οικογένειας σας που θέλουν να ασκήσουν υπερβολικό έλεγχο στην ερωτική σας ζωή. Ήρθε η ώρα να χτυπήσετε τη γροθιά σας στο τραπέζι και να πείτε, “Αρκετά, θα αγαπήσω όποιον/α θέλω εγώ». Σεβαστείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τις επιλογές σας και το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα FATMA – Η ερωτική αλήθεια για τους συντρόφους

Ζώδια σήμερα 04/06 Καρκίνος

Από εσάς εξαρτάται αν οι άλλοι θα δουν τα χαρίσματά σας. Όσο ντρέπεστε να δείξετε τα ταλέντα σας, τόσο δύσκολο θα είναι να βρείτε νόημα στη ζωή σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προκαλεί να πάρετε τα ταλέντα σας πιο σοβαρά. Θα μπορούσατε εύκολα να επωφεληθείτε από αυτά, αρκεί να σκεφτείτε σοβαρά τον τρόπο.

Ζώδια Λέων

Δεν χρειάζεται να ικανοποιείτε πάντα τις απαιτήσεις της κοινωνίας που σας περιβάλλει. Εάν ασχολείστε μόνο με το πώς θα εκπληρώσετε τις επιταγές των γύρω σας, δεν θα είστε ποτέ πραγματικά ευτυχισμένοι. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλά και σημαντικά πράγματα, αρκεί να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να απελευθερωθείτε από πεποιθήσεις που σας κρατάνε πίσω.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείτε σε ποιο βαθμό οι φιλοδοξίες σας σας φθείρουν και ποιες από αυτές είναι πια ξεπερασμένες. Εάν θέλετε να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες αλλά παράλληλα επιθυμείτε μια πιο ήρεμη και πιο ισορροπημένη ζωή, η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δείχνει ότι έχει έρθει η στιγμή να λάβετε μερικές σημαντικές αποφάσεις.

Ζώδια σήμερα 04/06 Ζυγός

Μήπως διστάζετε για κάτι; Αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στην επιθυμία να εμπλακείτε πλήρως στον κόσμο γύρω σας και της ανάγκης σας να παραμείνετε στον κόσμο των ονείρων σας, ακόμη και με τον κίνδυνο να αποκλειστείτε από κάποια πράγματα; Ποιος λέει ότι αυτοί οι δύο κόσμοι είναι ασύμβατοι; Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να επιλέξετε το ένα ή το άλλο.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή που θα αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάτι λείπει, είτε στον/στην σύντροφό σας είτε στον εαυτό σας. Σήμερα θα κάνετε κάτι για αυτό, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η ρίζα του προβλήματος εντοπίζεται μάλλον στην έλλειψη ανεξαρτησίας και αυτάρκειας. Προσπαθήστε να μάθετε την πηγή του προβλήματος προτού το αντιμετωπίσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Σας ζητείται να κάνετε μια δέσμευση ή να δώσετε μια υπόσχεση, πιθανότατα σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Θα κάνετε αυτό το αποφασιστικό βήμα; Αυτή είναι η ερώτηση της ημέρας. Τις επόμενες μέρες θα πρέπει αναμφίβολα να αποδείξετε τι αξίζετε. Δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγετε αυτή τη φορά. Ήρθε η ώρα να λάβετε θέση.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχουν στιγμές στην ερωτική σας ζωή που μπορεί να αισθάνεστε κάπως συγκρατημένοι, λες και κάτι σας εμποδίζει από την απόλυτη εκπλήρωση. Ίσως τα συναισθήματα σας σας κατακλύζουν ή σας τρομάζει η ιδέα της δέσμευσης. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η απροθυμία σας να κάνετε το επόμενο βήμα είναι επιζήμια για τη σχέση σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα FATMA – Η ερωτική αλήθεια για τους συντρόφους

Ζώδια Υδροχόος

Η πρόγνωση για σήμερα είναι θυελλώδης. Μπορεί να αισθάνεστε μια υποβόσκουσα ένταση στο σπίτι σας. Κάποιο μέλος του νοικοκυριού σας έχει ενοχληθεί και αυτή η δυσαρέσκεια προκαλεί παιχνίδια εξουσίας και αδυναμία στην επικοινωνία. Η κατάσταση έχει γίνει πλέον αφόρητη. Πάρτε το ρίσκο και ξεκαθαρίστε τα πράγματα.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή μέρα θα είναι μάλλον δύσκολη και θα περιέχει αρκετές απογοητεύσεις. Μπορεί να αισθανθείτε ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν σας προσέχει. Ίσως η απόδοσή σας έχει χάσει μέρος της ικανότητάς της να σαγηνεύει το κοινό. Το ερώτημα της ημέρας είναι αν θα το αφήσετε να σας ρίξει ή αν θα προσπαθήσετε να ανακάμψετε και να κερδίσετε και πάλι την θέση σας στο επίκεντρο.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο