Συγκινεί η εξομολόγηση Ελληνίδας παρουσιάστριας: Σε ατύχημα που είχαμε με τη μηχανή σκοτώθηκε ο φίλος μου

H  Ίνα Ταράντου, η  παρουσιάστρια της εκπομπής «Η ζωή αλλιώς» στην ΕΡΤ, μίλησε στον Γιάννη Βίτσα και στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και εξομολογήθηκε άγνωστες στιγμές από την ζωή της.

Μέσα από την εκπομπή περιγράφονται συγκινητικές αλλά και συγκλονιστικές στιγμές ανθρώπων. Ποιες θεωρείς ως τις πιο δύσκολες στιγμές στην προσωπική διαδρομή σου;

Προσωπικά έχω αποδεχθεί ότι η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Υπάρχουν κάποιοι σταθμοί που με σημάδεψαν και τους θεώρησα μαθήματα για να δω τη ζωή υπό διαφορετικό πρίσμα. Μία τέτοια στιγμή ήταν στα δεκαοχτώ μου, όπου είχα ένα ατύχημα με μηχανή και σκοτώθηκε ο φίλος μου. Αυτό το γεγονός με σημάδεψε. Μία άλλη ήταν ο θάνατος του πατέρα μου μόλις είχα γεννήσει την κόρη μου. Επειδή έλειπα από την Κέρκυρα, δεν τον είχα ζήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Στεναχωρήθηκα βαθιά. Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα. Μία τρίτη όταν βρέθηκα χωρίς δουλειά. Ήμουν στο μηδέν οικονομικά και το εξομολογούμαι πρώτη φορά. Δεν το γνωρίζει κανείς. Συνήθως βλέπουν μία παρουσιάστρια που έχει μία εκπομπή και λένε «τι ωραία περνά». Δεν ξέρει κανείς την ιστορία πίσω από τον άνθρωπο. Βρεθήκαμε στο μηδέν οικονομικά, με δύο μικρά παιδιά -και αυτό ήταν εξαιρετικά δύσκολο.

Πώς διαχειρίστηκες την κάθε μία από αυτές τις τρεις κομβικές στιγμές της ζωής σου;

Μέτρησε το ένστικτο της επιβίωσης. Όταν πραγματικά φτάνεις στον πάτο, δεν έχεις την πολυτέλεια να σκεφθείς πώς θα διαχειριστείς μία συνθήκη. Κυριαρχεί η ανάγκη σου να την ξεπεράσεις, αυτή σε οδηγεί. Ως άνθρωπος, έχω εσωτερική δύναμη. Δεν παρατώ τα πράγματα, ούτε παραιτούμαι.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.