Ταρώ 08/06 Τρίτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 08/06 Τρίτη Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 08/06 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 5 των ξιφών .

Μερικοί άνθρωποι διαφωνούν ακόμη κι όταν κάνουν λάθος. Το ξέρετε – όπως το ξέρουν κι αυτοί. Πιστεύουν πως η συζήτηση είναι ομαδικό άθλημα και θέλουν να συμμετάσχετε. Επειδή σαν ζώδιο είστε παρορμητικό, θα υπάρξουν στιγμές που θα διαπληκτιστείτε με άλλους ανθρώπους και είναι καλύτερα να συμφωνήσετε πως διαφωνείτε. Δεν μπορείτε να κερδίσετε κάθε μάχη – επομένως γιατί να ασχολείστε περισσότερο ;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Όσο περισσότερο μαθαίνετε να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας, τόσο πιο γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Οι άνθρωποι βλέπουν τη ζωή σας από έξω.. με αποτέλεσμα, οι συμβουλές τους είναι περιορισμένες. Ίσως δεν μπορείτε να δείτε τι είναι αυτό που βλέπουν, αλλά μπορείτε να νιώσετε τι είναι αυτό που δεν μπορούν να δουν. Αυτό σας δίνει το δικαίωμα να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που δεν λαμβάνουν υποστήριξη, από τους φίλους ή την οικογένειά σας. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι σωστές για εσάς.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των κυπέλλων

Μάθετε να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις. Σαν πολυμορφικό ζώδιο, γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να συνδυάζετε τα πράγματα και να είστε ευέλικτη. Αντιμετωπίζετε μια μεγάλη πρόκληση τώρα. Το καινούργιο που θέλετε να εξερευνήσετε είναι η δική σας καρδιά, Δίδυμοι. Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος και περιέργεια για να μάθετε ποια είστε πραγματικά και να καταλάβετε την αλήθεια σας. Το να κατανοείτε τι νιώθετε και να ενεργείτε σ’ αυτό, μπορεί να είναι λάθος, αλλά μόλις το καταλάβετε, θα μπορέσετε να κάνετε μικρές αλλαγές επειδή θα ξέρετε πλέον ποια είστε και τι είναι αυτό που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Μούσσας προβλέπει το ερωτικό πεπρωμένο

Ταρώ 08/06 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Χρειάζεται σκληρή προσπάθεια για να επιτευχθούν ορισμένα πράγματα. Θα θέλατε να τα κάνετε μόνη σας και να μην ευχαριστήσετε κανέναν γι’ αυτά, αλλά τα όνειρά σας είναι πολύ μεγάλα ! Χρειάζεστε φίλους, Καρκίνε! Οικογένεια και άτομα που θα σας δώσουν συναισθηματική υποστήριξη. Είναι καλό να ζητάτε από άτομα που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν όταν μπορούν. Τους δίνει την ευκαιρία να επενδύσουν χρόνο και να καταλάβουν τι προσπαθείτε να κάνετε.

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων, ανάποδα

Μόλις ραγίσει η καρδιά σας, είστε απρόθυμη να επιστρέψετε στα ραντεβού, ακόμα και όταν αισθάνεστε μοναξιά. Αναγνωρίζετε ότι χρειάζεστε κάποιον, αλλά φοβάστε ότι θα πέσετε ξανά στο λάθος άτομο, Ζυγέ. Το ρίσκο είναι μεγάλο και ίσως να μην είστε έτοιμη να δώσετε την καρδιά σας αμέσως τώρα. Απλά μην κλείσετε την πόρτα στις πιθανότητες. Να είστε ανοιχτή – όταν έρθει η ώρα, θα ξέρετε.

 

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αναπτύξατε τις ικανότητές σας, αλλά τώρα έχετε χτυπήσει σε βράχο. Δεν ξέρετε αν πρέπει να επιστρέψετε στο σχολείο ή να βρείτε καινούργια δουλειά. Απλά νιώθετε πως έχετε βαρεθεί. Χρειάζεστε κάτι νέο για να τραβήξει την προσοχή σας και να σας δώσει καινούργιες προκλήσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

Ταρώ 08/06 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων, ανάποδα

Η επιτυχία πάει κι έρχεται. Δεν υπάρχει πάντα ευθεία πορεία προς το τελικό αποτέλεσμα. Βιώνετε τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα του ταξιδιού σας, και εύχεστε να είναι μόνο καλές οι στιγμές, Ζυγέ. Με όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ζωής όμως, ωριμάζετε. Και μόλις φτάσετε στον τελικό προορισμό σας θα συνειδητοποιήσετε πόσο άξιζε, όλη αυτή η τρέλα.

 

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος, ανάποδα

Το τέλος φάνηκε να είναι τόσο κοντά – ωστόσο, συνέβη κάτι και αποφασίσατε να μην το κάνετε. Νομίζατε πως θέλατε να εγκαταλείψετε και να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή, αλλά αλλάξατε γνώμη, Σκορπιέ. Τώρα πρέπει να πείτε στους φίλους και την οικογένειά σας ότι δεν πρόκειται να το διαλύσετε. Μπορεί να αμφιβάλλουν για την απόφασή σας, αλλά αυτή είναι η δική σας ζωή. Πρέπει να κάνετε ό, τι είναι καλό για την καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν το ρόλο τους και εξαντλούν την ενέργεια των άλλων… και εκείνοι που μπορεί να κάνουν περισσότερα από ό, τι πρέπει ξεπερνώντας τα όρια. Αυτές οι ενοχλήσεις μπορούν να επιλυθούν και μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο για να τα συνδυάσετε όλα, Τοξότη. Ίσως η εστίαση στα δυνατά σημεία των συνεργατών σας και η προσπάθεια αποφυγής των αδυναμιών τους μπορεί να είναι ένα καλό σημείο, για να ξεκινήσετε.

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Η προσπάθεια αποφυγής αρνητικών συνεπειών οφείλεται στο ό, τι δεν λαμβάνετε αποφάσεις. Πρέπει να διαχωρίσετε τα συναισθήματά σας από το πρόβλημα και να δείτε τα γεγονότα ξεχωριστά. Αν δεν έχετε όλα όσα χρειάζεστε, αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει Αιγόκερε. Τελικά, ίσως να μην έχετε άλλη επιλογή από το να ακολουθήσετε τα ένστικτά σας και να δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Μούσσας προβλέπει το ερωτικό πεπρωμένο

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Νομίζατε ότι είχατε ξεπεράσει αυτή την ενοχλητική κακή συνήθεια, αλλά εμφανίζεται ξαφνικά ο πειρασμός και επιστρέφετε την παλιά ρουτίνα που πιστεύατε πως δεν θα ξαναγυρνούσατε ποτέ. Το γεγονός όμως πως επιστρέψατε σε ένα αρνητικό μοτίβο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε ξανά. Θα είναι δύσκολο να πολεμήσετε το μυαλό σας που λέει πως είναι εντάξει, πως είστε τεμπέλα ή μια σκέτη αποτυχία. Ορίστε ένα στόχο όμως τη φορά και προσπαθήστε να τον κατακτήσετε Υδροχόε. Μπορείτε να το ρυθμίσετε και να τον πετύχετε.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε και όλες φαίνονται σωστές. Πρέπει να διαλέξετε όμως μία και είναι τόσο δύσκολο να αναγνωρίσετε ποια είναι η καλύτερη. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε, Ιχθύες. Ρισκάρετε.. προχωρώντας με την πρώτη σας αντίδραση. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε τι μπορεί να πάει στραβά… είναι να δοκιμάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο