Γλυκερία και Σταρόβας στο «Και τι ζητάω»

Το πολυαγαπημένο «και τι ζητάω» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε στίχους Γιάννη Γεωργακόπουλου, που λατρεύτηκε από τις φωνές των Διονύση Σαββόπουλου και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τραγούδησαν μαζί Γλυκερία και Δημήτρης Σταρόβας. Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Ετσι δραπετέυω απ’τις παρεές» και κυκλοφόρησε το μακρινό 1999.

Ο Δημήτρης Σταρόβας κάλεσε την Γλυκερία να πουν μαζί ένα τραγούδι «ενός κοινού μας φίλου». Και η δημοφιλής τραγουδίστρια δέχθηκε με χαρά να πουν μαζί ενα τραγούδι που όπως είπε λέει πάντα στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Demy: Είναι όνειρο και τιμή να τραγουδάω δίπλα στην Γλυκερία

Η Γλυκερία και ο Δημήτρης Σταρόβας υποδέχθηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου την Demy.

Γλυκερία και Demy τραγούδησαν μαζί την πολύ ιδιαίτερη διασκευή στο τραγούδι του Μάριου Τόκα και του Σαράντη Αλιβιζάτου «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», αλλά και το «Όλο πετάω» σε στίχους και σύνθεση Στέλιου Φωτιάδη.

Στη συνέχεια η νεαρή τραγουδίστρια πήρε την σκυτάλη ερμηνεύοντας τα «Πες μου μια λέξη», «Αν θυμηθείς το όνειρό μου», «Πόσα καλοκαίρια» και «Στα κόκκινα».

«Το να βρίσκομαι στο πλευρό της Γλυκερίας είναι όνειρο, μεγάλη τιμή. Αν μου το έλεγαν πριν μερικά χρόνια θα μου φαινόταν τρελό. Και ότι έρχομαι από έναν άλλο χώρο το κάνει ακόμα πιο σπουδαίο για εμένα», ανέφερε η Demy.

«Η σταθερότητα, η συνέπειά της, βλέποντάς την στο πέρασμα των χρόνων βλέπεις ότι είναι συνεπής στον εαυτό της, αληθινή, αυθεντική. Είναι σημαντικό αυτό για μένα, το προσέχω πολύ. Και τη διάρκειά της», τόνισε ερωτηθείσα τι θαυμάζει περισσότερο στην Γλυκερία.