Ο Ρονάλντο και τα τέσσερα πρόσωπα του Euro (vids)

Έίναι ο άνθρωπος του Euro. Ή μάλλον ο άνθρωπος των Euro. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει ακάθεκτος στα 36 του και σκορπάει τον τρόμο και στο φετινό Euro, όπου έγραψε ιστορία καθώς με τα τρία γκολ που έχει σκοράρει μέχρι στιγμής, κατάφερε να προσπεράσει τον Μισέλ Πλατινί στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ της διοργάνωσης, φτάνοντας στα 12!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει συμμετοχή σε τέσσερα γκολ μέχρι στιγμής και είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει βάλει το… χέρι του στα περισσότερα τέρματα στη διοργάνωση. Τι και αν έχει ήδη πατήσει τα 36 του, ο Ρονάλντο αποδεικνύει συνεχώς πως πρόκειται για έναν μυθικό ποδοσφαιριστή.

Και είναι μέχρι στιγμής το πρόσωπο του τουρνουά, τόσο για το απίστευτο ρεκόρ του, όσο και για τις δύο εκπληκτικές του εμφανίσεις κόντρα σε Ουγγαρία και Γερμανία. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος που έχει βγάλει… μάτια στο φετινό Euro.

Μαζί με τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, έχουν ξεχωρίσει ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν βοηθήσει τις ομάδες τους να «κλειδώσουν» τα εισιτήρια για τα νοκ άουτ. Άλλοι μαθηματικά και άλλοι… ρεαλιστικά.

Ποια είναι τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής;

Μάνουελ Λοκατέλι Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ήταν ο άνθρωπος του αγώνα με την Ελβετία. Αυτός που έκρινε την αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα. Ο λόγος φυσικά για τον Μάνουελ Λοκατέλι. Ο μέσος της Σαουόλο πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, καθώς σκόραρε δύο γκολ με τα οποία έγραψε μάλιστα ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Λοκατέλι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ιταλίας που σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε αγώνα Euro μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι που είχε κάνει το ίδιο το 2012 απέναντι στη Γερμανία.

Ο 23χρονος είχε 100% ποσοστό ευστοχίας στα σουτ, 90% στις μεταβιβάσεις, 57 επαφές, 51 πάσες, 2 σουτ και 2 γκολ. Μία MVP εμφάνιση, με την οποία βοήθησε την Ιταλία να «κλειδώσει» το εισιτήριο για τους «16» απέναντι στην Ελβετία.