Ταρώ 24/06 Πέμπτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 24/06 Πέμπτη Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 24/06 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 4 των ράβδων ανάποδα .

Το 4 των ράβδων, είναι σημάδι ολοκλήρωσης – κι έχετε κάνει μια καταπληκτική δουλειά, Κριέ. Θα πετύχετε τον στόχο που θέσατε σύντομα. Στην αρχή, ήταν όλα ένα όνειρο, αλλά τώρα γίνεται πραγματικότητα. Ήταν ένα ταξίδι με πολλές θυσίες και συναρπαστικές περιπέτειες. Κι όταν έρθει η ώρα να το γιορτάσετε, μην ξεχάσετε να το κάνετε με στυλ.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών, ανάποδα

Το μήνυμα αυτής της κάρτας, δεν είναι ακριβώς κάτι που θέλετε να ακούσετε αυτή τη στιγμή. Όμως πρέπει να καταλάβετε πως η επιμονή σας έχει γίνει υπερβολική. Ήρθε η ώρα να γίνετε πιο ευπροσάρμοστη και ευέλικτη. Αυτή είναι μια διαδικασία μάθησης, ώστε να τα καταφέρετε. Εξάλλου γνωρίζετε πως η πρακτική, δημιουργεί τελειότητα.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Το αστέρι είναι σημάδι ότι το σύμπαν σας υποστηρίζει και είναι εκεί για εσάς σε κάθε σας βήμα. Όμως, για να λάβετε όλες τις ευλογίες , υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, Δίδυμοι. Κρατήστε το ένα πόδι στη γη όσο το μυαλό σας είναι γεμάτο ελπίδα. Μην φοβάστε να ζητήσετε αυτό που χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-27/06 – Στην πόρτα της Αγάπης

Ταρώ 24/06 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Αυτή η κάρτα δηλώνει απογοήτευση. Μπορεί να σημαίνει ότι προσπαθήσατε να πάρετε κάποια δουλειά αλλά δεν έγινε. Μάλιστα δώσατε και συνέντευξη, αλλά για κάποιο λόγο, δεν λάβατε την προσφορά. Αυτό είναι σίγουρα απογοητευτικό όμως τα καλά νέα είναι ότι έρχεται σύντομα κάτι καλύτερο -ακόμα κι αν δεν φαίνεται έτσι τώρα. Συνεχίστε να προσμένετε.

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 3 των κυπέλλων, ανάποδα

Είναι πολύ νωρίς για να προβλέψετε τι θα συμβεί στη συνέχεια, οπότε περιμένετε να κάνετε μια πλήρη ανακοίνωση. Είστε πολύ ενθουσιασμένη που τα καλά νέα καταφτάνουν… και θέλετε να τα δημοσιεύσετε. Το 3 των κυπέλλων ανάποδα όμως είναι μια υπενθύμιση για να μην βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα. Μπορεί να υπάρχει μια γιορτή, αλλά το «μπορεί» δεν σημαίνει και «σίγουρα».

 

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών, ανάποδα

Η ζωή σας γίνεται μία από αυτές τις ιστορίες που οι θεατές, επιλέγουν το δικό τους τέλος. Έχετε επιλογές και ίσως να μην ξέρετε ποια να επιλέξετε, αλλά υποτίθεται ότι πρέπει να είστε θαρραλέα και γενναία. Δεν χρειάζεται να ξέρετε. Αυτή είναι η ομορφιά αυτής της κατάστασης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να αναλάβετε δράση.

Ταρώ 24/06 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Μεγάλο μέρος αυτού που συμβαίνει στον κόσμο περιλαμβάνει και αλλαγές στην εξουσία. Αυτό το διάστημα, μπορεί να έχετε λίγη παραπάνω εξουσία στα χέρια σας. Ο αυτοκράτορας είναι κάρτα του Κριού! Επομένως, παρά τους χαλαρούς τρόπους και την ανάγκη για ισορροπία, θα χρειαστεί να ασκήσετε την εξουσία σας, σε καταστάσεις που βλέπετε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία.

 

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια, ανάποδα

Έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, Σκορπιέ. Τα άσχημα πράγματα συμβαίνουν συνεχώς στους καλούς ανθρώπους. Όμως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για μια κατάσταση που θα έπρεπε να είχε προχωρήσει, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμένατε. Αυτή η κάρτα αποκαλύπτει πως πιστεύετε ότι θα ξεπεράσετε την κατάσταση. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν… όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το «αύριο» δεν θα είναι καλύτερο!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων, ανάποδα

Είστε στεγνή από ιδέες. Στην πραγματικότητα, η εξάντληση έχει αρχίσει να σας καταβάλλει. Δεν έχετε έμπνευση – κάτι που σας τρομάζει. Υπάρχει πιθανότητα να βρεθείτε σε δημιουργικό μπλοκάρισμα, σύμφωνα με την κάρτα ταρώ. Προσπαθήστε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό για να αναζωπυρώσετε τη δημιουργική σας σπίθα και να αναζωογονηθείτε.

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Όταν έχετε ελέγξει τα γεγονότα κι έχετε κάνει την έρευνά σας, όλα σας δίνουν το συμπέρασμα που γνωρίζετε ότι χρειάζεστε. Ίσως εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε καθώς θέτετε τα πράγματα σε κίνηση, αλλά αυτό δείχνει πως οι ενέργειές σας, μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-27/06 – Στην πόρτα της Αγάπης

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια, ανάποδα

Κάπου ξεχάσατε ποια είστε και οδηγείστε σε έναν δρόμο όπου κάνετε λάθη και πληρώνετε το τίμημα γι’ αυτά. Είναι εύκολο να παραπλανηθείτε από ανθρώπους που φαίνεται να γνωρίζουν περισσότερα από εσάς. Όμως μερικές φορές, πρέπει απλά να κάνετε ό, τι νιώθετε σωστό και όχι να υποχωρείτε στις πιέσεις των άλλων.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων, ανάποδα

Πρέπει να εγκαταλείψετε κάτι, Ιχθύες. Δεν θέλετε να νιώσετε φόβο…. κι αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος της ανάπτυξης που αντιμετωπίζετε. Δείτε αυτό που περνάτε σαν ευκαιρία, για να δημιουργήσετε χώρο για ένα νέο και όμορφο κεφάλαιο. Όσο πιο γρήγορα απελευθερώσετε την αρνητικότητα από τη ζωή σας, τόσο πιο γρήγορα θα βρείτε την ευτυχία!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο