Κορακάκη:«Είμαστε όλες ακριβώς στο ίδιο επίπεδο,όλα θα κριθούν στον πόντο»

Η Άννα Κορακάκη αναχώρησε σήμερα το πρωί απο την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Τόκιο μαζί με τον πατέρα και προπονητή της Τάσο Κορακάκη.

Στόχος της Κορακάκη είναι να υπερασπιστεί τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης ρίχνεται στην μάχη την Κυριακή 25 Ιουλίου στις 3:00 τα ξημερώματα για τα προκριματικά στα 10μ. με αεροβόλο ποστόλι. Οι αγώνες για τα 25μ. θα γίνουν την Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Ιουλίου αντίστοιχα.

Κατά την αναχώρησή της η Κορακάκη δήλωσε τα εξής:

«Όλες μου οι συναθλήτριες είναι πολύ άξιες. Είναι λίγες αυτές που αυτή τους η συμμετοχή θα είναι η πρώτη. Οι περισσότερες είναι έμπειρες, Ολυμπιονίκες και με πολλούς αγώνες στην πλάτη τους. Όπως φάνηκε από τους μόλις δύο αγώνες που κάναμε φέτος, είμαστε όλες ακριβώς στο ίδιο επίπεδο. Θα είναι δύσκολη και η πρόκριση στον τελικό, γιατί 10 με 15 αθλήτριες βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με ακριβώς τα ίδια νούμερα και όλα θα κριθούν στον πόντο»

Aκόμα δηλώσεις έκανε και ο προπονητής Τάσος Κορακάκης λέγοντας: 

«Αυτοί οι αγώνες θα είναι πολύ ιδιαίτεροι, φεύγουμε με πολύ καλή προετοιμασία, ευελπιστούμε να πάμε καλά. Το μόνο κακό για εμάς είναι ότι δεν κάναμε πολλούς αγώνες λόγω covid. Βέβαια και οι περισσότεροι αθλητές είναι σε αυτή την κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να φέρουμε μια διάκριση για εμάς και για τη χώρα».