Γλυκά Νερά: Μυστική κατάθεση έδωσε την Δευτέρα η σύμβουλος ψυχικής υγείας για την δολοφονία της Καρολάιν

Πολύωρη  κατάθεση στον 12ο  ανακριτή κ. Παναγιώτη Παναγιώτου που διερευνά την δολοφονία στα Γλυκά Νερά έδωσε –όπως αποκαλύπτει το “in.gr” – το πρωί  της Δευτέρας , υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας , η σύμβουλος ψυχικής υγείας του μοιραίου ζευγαριού κ Ελένη Μυλωνοπούλου. Η πολυαναμενόμενη κατάθεση της κ Μυλωνοπούλου που κρίθηκε ζωτικής σημασίας άνοιξε τον νέο κύκλο δικαστικής έρευνας  για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 33χρονο πιλότο σύζυγο της. Με κύριο ενδιαφέρον να προσδιορισθεί η αναφερόμενη προεργασία της εγκληματικής ενέργειας από τον καθ ομολογία δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τι ακριβώς συνέβαινε στο εσωτερικό του ζευγαριού.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις συνεδρίες του ζευγαριού-περισσότερες από δέκα-την περίοδο Οκτωβρίου –Φεβρουαρίου 2021 και τις εκμυστηρεύσεις της 20χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η Καρολάιν είχε μιλήσει  στην κ Μυλωνοπούλου για «απέχθεια» στον σύζυγο της αλλά και για κάποιες «αδικαιολόγητες» μεταβάσεις του στην  εταιρεία ενοικίασης ελικοπτέρων. Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται –σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες – να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου (περίπου μία εβδομάδα προ της διαλεύκανσης της υπόθεσης) όπου  φαίνεται να υποκρινόταν  τον συντετριμμένο «για την Καρολάιν που δεν  μπορεί να γυρίσει πίσω».

Ηθελε πληροφορίες

Όμως παράλληλα όπως έχει ήδη αποκαλύψει το “in.gr” επιχειρούσε να μάθει πληροφορίες από την κ Μυλωνοπούλου για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει  από τις συζητήσεις με την 20χρονη που σκότωσε και τι προτίθεται ν αναφέρει στις αστυνομικές αρχές (ΣΣ η κ Μυλωνοπουλου  είχε  ωστόσο  ήδη καταθέσει  στην Ασφάλεια Αττικής) .

Εντυπωσιακό είναι ακόμη ότι ο 33χρονος στην εν λόγω συνάντηση του είχε εκφράσει και… υποψίες ότι η  «ληστρική» επίθεση –σύμφωνα με το σενάριο που είχε παρουσιάσει στην ΕΛΑΣ- στα Γλυκά Νερά, εκπορευόταν από ατομα με τα οποία είχε έλθει σε συναλλαγή για την αγορά οικοπέδου  κι οι οποίοι υποτίθεται ότι τον είχαν παραπλανήσει.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν ερωτήσεις στην σύμβουλο ψυχικής υγείας για την πρώτη κατάθεση της στην ΕΛΑΣ κι αν υπήρξε   άτυπη  ενημέρωση των αστυνομικών για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι, όπως φερεται να έχει πεί η δικηγόρος  της συμβούλου κ Σταματία  Μάρκου

Εκείνο που είναι αξιοσημείωτο και το οποίο προκύπτει κι από ενημέρωση των αστυνομικών αρχών είναι ότι η κ Μυλωνοπουλου φέρευαι να είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους, λίγες ημέρες μετά  την δολοφονία της Καρολάιν. Με στόχο αυτών των  τηλεφωνημάτων –με απόκρυψη αριθμού- να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές αυτά τα τηλεφωνήματα θα αποτελέσουν κι αντικείμενο   ενδιαφέροντος και του δικαστικού λειτουργού που διερευνά την υπόθεση. Ακόμη  ο κ. Παναγιώτου θα εξετάσει ενδελεχώς τα ζητήματα οικονομικών συναλλαγών του πιλότου, τις προσπάθειες να έχει υπό διαρκή έλεγχο του την  άτυχη Καρολάιν  και  τον τρόπο που διεκόπησαν οι συνεδρίες με την   σύμβουλο ψυχικής υγείας.