Ρεάλ Μαδρίτης: Εμπαπέ ή… τίποτα

Η Ρεάλ Μαδρίτης λέει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι «όχι» στις μεταγραφές. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ της «Βασίλισσας».

Μέχρι στιγμής οι Μερένγκες έχουν προχωρήσει στην απόκτηση, ως ελεύθερου, του Νταβίντ Αλάμπα, ενώ από δανεισμό έχουν επιστρέψει οι Έντεγκαρντ, Θεμπάγιος και Μπέιλ. Στο πεδίο των αποχωρήσεων ξεχωρίζει φυσικά ο Σέρχιο Ράμος, που άφησε την Ρεάλ μετά από 16 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ενώ διαφορετικό δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ραφαέλ Βαράν.

Έτσι ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να προσδοκά σε κάποια απόκτηση ποδοσφαιριστή, με εξαίρεση έναν που αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης των Μαδριλένων. Πρόκειται φυσικά για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει από την Παρί, ακόμα και αυτό το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Γάλλου εκπνέει το 2022, με τους Παριζιάνους να του έχουν παρουσιάσει αρκετές προτάσεις ανανέωσης, αλλά ο 22χρονος αρνείται πεισματικά να βάλει την υπογραφή του σε κάποια από αυτές.

Όσον λοιπόν συνεχίζεται η αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Εμπαπέ στην Παρί, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματά να ελπίζει πως θα καταφέρει να τον φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα ακόμη και στις 31 Αυγούστου.