Φολέγανδρος: Στον ανακριτή σήμερα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Νάξου κρατείται για δεύτερη συνεχή μέρα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Χθες, στο νησί έφτασε ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, ο Γιάννης Βλάχος, αλλά και οι γονείς του 30χρονου, όπου θα τον συνοδεύσουν στον ανακριτή.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος θα μεταφερθεί στον ανακριτή στις 10:00 για να απολογηθεί. Εάν κριθεί προφυλακιστέος, την Τετάρτη θα αναχωρήσει από τη Νάξο για κατάστημα κράτησης στην Αθήνα. Εάν δεν συμβεί αυτό, ο συνήγορος υπεράσπισης θα ζητήσει προθεσμία, ώστε να απολογηθεί την Πέμπτη ο 3οχρονος.

Χθες, βράδυ, αργά, ο 30χρονος συνάντησε υπό άκρα μυστικότητα τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία του έδωσαν κάποια προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 30χρονου, η οικογένειά του είναι συντετριμμένη για όσα συνέβησαν και ζητά συγγνώμη από την οικογένεια της Γαρυφαλλιάς.

Μέχρι στιγμής, ο 30χρονος κατηγορεί την άτυχη Γαρυφαλλιά για τα όσα συνέβησαν.

Ταυτόχρονα, αναμένονται κάποια νέα στοιχεία από την έρευνα του τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής. Ο ιατροδικαστής είδε μώλωπες στο σώμα της άτυχης κοπέλας, κάτι που σημαίνει ότι ο 30χρονος πιθανόν πριν δολοφονήσει την Γαρυφαλλιά, πιθανόν την είχε ξυλοκοπήσει.

Οδύνη στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτου θρήνου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της άτυχης Γαρυφαλλιάς, της 26χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στη Φολέγανδρο, βάζοντας το όνομά της στον κατάλογο των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα.

Οι γονείς, τα τρία αδέλφια, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Γαρυφαλλιά, την κοπέλα που δολοφονήθηκε με βίαιο τρόπο από τον σύντροφό της, με τον οποίο έκαναν διακοπές στην Φολέγανδρο.

Μάλιστα, τα άτομα που συνόδευαν το όχημα που μετέφερε το φέρετρο της 26χρονης, κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τα συνεχή επεισόδια γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

Παράλληλα, λευκά μπαλόνια και στεφάνια είχαν τοποθετηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μοιράζονταν και λευκές μπομπονιέρες.