Αντζελα Γκερέκου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της λίγο μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου – Το εμβληματικό τραγούδι

Με το ρεφρέν ενός εμβληματικού τραγουδιού του πολυαγαπημένου της Τόλη Βοσκόπουλου, αποχαιρέτησε η Άντζελα Γκερέκου τον μεγάλο ερμηνευτή, λίγες ώρες μετά το “ύστατο χαίρε” στο Α΄Νεκροταφείο..

Η επιλογή της είναι το τραγούδι “Κι εσύ θα φύγεις” σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, το οποίο ερμήνευσε με πάθος ο Τόλης Βοσκόπουλος.

“…Ένα ρολόι σταματημένο

ένα σπουργίτι κυνηγημένο

απ’ το χιονιά….”

Μαζί με τους στίχους η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε και μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Δείτε την ανάρτησή της:

Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου στο Α’ Νεκροταφείο

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών πήγαν μαζί η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους πατέρα και σύζυγο Τόλη Βοσκόπουλο.

Μαμά και κόρη έφτασαν μαζί στο νεκροταφείο και κατευθύνθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο του νεκροταφείου, λίγο πριν από την εξόδιο ακολουθία.

γκερεκουγκερεκου

Ντυμένη στα μαύρα, με πέρλες στον λαιμό της, μαύρα γυαλιά και μαύρη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, η Άντζελα Γκερέκου πήγε στο Α’ Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει τον επί 25 χρόνια σύζυγό της.

γκερεκουγκερεκου

Υποβασταζόμενη έφτασε η Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία ήταν ντυμένη στα μαύρα και κρατούσε σφιχτά από τη μία τη μαμά της και από την άλλη έναν φίλο της.

γκερεκουγκερεκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε στα 81 του από ανακοπή καρδιάς την περασμένη Δευτέρα, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, την κόρη του και την αγαπημένη του σύζυγο επί 25 χρόνια, την Άντζελα Γκερέκου η οποία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Άντζελα ΓκερέκουΆντζελα Γκερέκου

Αν και γνώριζε ότι η υγεία του ήταν επιβαρυμένη, δεν ήθελε να πιστέψει ότι θα φύγει από κοντά τους αφήνοντας μόνες τους την ίδια και την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου.

Μάλιστα, την ώρα που περίμεναν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, εκείνος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.