Θυμάστε τη Γωγώ από το «Καφέ της Χαράς»; Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα

Θυμάστε τη Γωγώ από το «Καφέ της Χαράς», που έγραψε… ιστορία με το μεγάλο της έρωτα με τον «Μπίλη»; Η ίδια δεν εμφανίστηκε στους τελευταίους δύο κύκλους της σειράς του ΑΝΤ1, στην επάνοδό της, με την ηθοποιό που την ενσαρκώνει να έχει αλλάξει ζωή σήμερα.

Η Ελένη Λιάσκα σήμερα ζει μόνιμα στο εξωτερικό και είναι παντρεμένη με έναν Ρώσο μαθηματικό, τον Σεργκέι. Η ηθοποιός τα παράτησε όλα λοιπόν, και 15 χρόνια μετά μοιάζει να έχει αφήσει για τα καλά πίσω την παλιά της ζωή στην Ελλάδα, με την… φίλη της Ματούλα να είναι εντελώς διαφορετική σήμερα.

Η ζωή της Ελένης Λιάσκα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και από παιδί συμμετείχε τόσο σε διαφημίσεις όσο και σε τηλεοπτικές σειρές. Αργότερα φοίτησε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «ΘΕΜΕΛΙΟ» και παράλληλα σημείωσε επιτυχία σε τηλεοπτικές σειρές, σε θεατρικές παραστάσεις και στον κινηματογράφο. Συνέχισε με επιπρόσθετες θεατρικές σπουδές στη Νέα Υόρκη όπου έμεινε και εργάστηκε για έναν χρόνο.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της ως Γωγώ Πουλοπούλου – Πολυμενέα, στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και οι πιο πρόσφατοι τηλεοπτικοί της ρόλοι είναι ως Αυγή στην αισθηματική σειρά του ίδιου καναλιού «Ονειροπαγίδα» (2010-2011), ως Στέφι στην κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1 Web TV Plus «See You Around (2011)» και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Steps (2011)». Στον κινηματογράφο την είδαμε στη δραματική ταινία του Σάββα Καρύδα «Στα Όρια» (2006) ως η μικρή πόρνη.

Λίγα χρόνια αργότερα όμως, η όμορφη ηθοποιός εγκατέλειψε την Ελλάδα και μετακόμισε μόνιμα στη Ρωσία, όπου δημιούργησε τη δική της οικογένεια. Η ίδια, είναι παντρεμένη με τον γοητευτικό Σεργκέι τον οποίο επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους δυο τους να παραμένουν μαζί και πολύ αγαπημένοι.

Τι κάνει όμως, το 2021; Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει, παρά μόνο μια πολύ μικρή αλλαγή στην εμφάνισή της μιας και η Ελένη δεν είναι πια ξανθιά…!

Η τηλεοπτική Γωγώ ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους αποδεικνύοντας πως πλέον μιλά πολύ καλά τη ρωσική γλώσσα, με το νέο της βίvτεο στα social media να το αποδεικνύει.