Το twitter «δικάζει» τον Χάρντεν και του ζητά να συγχαρεί τον Γιάννη

Οι σχέσεις του Τζέιμς Χάρντεν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι και οι καλύτερες. Οι δύο σούπερ σταρ έχουν έρθει ουκ ολίγες φορές σε κόντρα, ρίχνοντας ο καθένας τα υπονόουμενα για τον άλλο.

Τελευταία επεισόδια της κόντρας τους ήταν οι αναμετρήσεις των Νετς με τους Μπακς για τα ημιτελικά της Ανατολής. Ο Γιάννης αργούσε να εκτελέσει τις βολές και ο Χάρντεν αντιδρούσε συνεχώς στους διαιτητές.

Αυτές οι διαμάχες ξεκίνησαν με αφορμή την ανάδειξη του Greek Freak σε MVP της σεζόν 2018-2019. Ο Χάρντεν θεώρησε ότι άξιζε αυτός το βραβείο και σε δηλώσεις του, μετά από λίγο καιρό, τόνισε ότι: «μακάρι να είχα το ύψος του και το μόνο που να κάνω είναι να τρέχω και να καρφώνω. Αυτό δεν απαιτεί να ξέρεις μπάσκετ».

Ωστόσο, ο Χάρντεν βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Γιάννη. Ο Αντετοκούνμπο δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ότι: «θα μπορούσα να πάω σε μια superteam, αλλά επέλεξα τον δύσκολο δρόμο».

Το twitter πιάστηκε από αυτή την ατάκα και «προκάλεσε» τον Χάρντεν να συγχαρεί τον άσπονδο φίλο του, αν και δύσκολα ο Αμερικανός θα πράξει κάτι τέτοιο.