Σεξουαλική επίθεση: Συνελήφθη 40χρονος για τον βιασμό δύο κοριτσιών

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν στα χέρια ενός βιαστή δύο κοπέλες, οι οποίες είχαν έρθει σε με τον 47χρονο έπειτα από μια αγγελία που είχε αναρτήσει ο ίδιος στο διαδίκτυο.

Ο 47χρονος που συνελήφθη από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχε καταχωρήσει αγγελία με την οποία αναζητούσε υποψήφια μοντέλα για να τα προωθήσει στο χώρο της μόδας.

Δύο κοπέλες, ηλικίας 17 και 18 ετών, που είδαν την αγγελία, επικοινώνησαν με τον 47χρονο, ο οποίος τους έκλεισε ραντεβού στο χώρο εργασίας του, ένα ινστιτούτο μασάζ στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο κοπέλες επισκέφτηκαν τον άνδρα διαφορετικές ημέρες, ωστόσο οι καταγγελίες που έκαναν στις αστυνομικές αρχές ήταν πανομοιότυπες.

Ο 47χρονος και στις δύο κοπέλες με τις οποίες συναντήθηκε, ανέφερε ότι οι αναλογίες των σωμάτων τους, δεν είναι αυτές που θα τους έπρεπε να κάνουν καριέρα στο χώρο της μόδας.

Έτσι τους πρότεινε να τις προσλάβει στο ινστιτούτο μασάζ και να τις τοποθετήσει στο χώρο της υποδοχής των πελατών. Μάλιστα τις ξενάγησε και στους χώρους τους ινστιτούτου.

Όταν έφτασαν σε ένα από τα δωμάτια, τα οποία, απ’ ό,τι φαίνεται εκτός από μασάζ χρησιμοποιούνταν και για άλλους σκοπούς, σύμφωνα με το newsit, κλείδωσε την πόρτα και κακοποίησε σεξουαλικά τα δύο κορίτσια.

Οι κοπέλες κατάφεραν να ξεφύγουν και να καταγγείλουν τον εφιάλτη που έζησαν στις αστυνομικές αρχές.

Αμέσως άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο ινστιτούτο μασάζ που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και πέρασαν χειροπέδες στον 47χρονο ιδιοκτήτη του, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών με τις κατηγορίες περί βιασμού κατά συρροή, παράνομη κατακράτηση και για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη κατά συρροή.

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν τελικά την προφυλάκιση του.