Εγγλεζάκης: Δεν κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο 20χρονος πρωταθλητής της κολύμβησης, Κώστας Εγγλεζάκης παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβε δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Εγγλεζάκης είχε υποβληθεί σε ένα χειρουργείο και έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει, αλλά τελικά δεν το κατάφερε.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Έλληνα πρωταθλητή:

«Δυο χρόνια θυσίες, δυο χρόνια πλήρους αφοσίωσης στον στόχο και διαρκούς εξέλιξης, σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Οι τελευταίοι δυο μήνες εξελίχθηκαν ως οι πιο αβέβαιοι της ζωής μου. Ένας σοβαρός τραυματισμός, ένα χειρουργείο και εν τέλει, ελπίδα, πως όλα θα επιστρέψουν στην κανονική ροή τους και θα προλάβω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αυτό, δυστυχώς, δεν θα γίνει.

Παρ΄όλ’ αυτά, βρίσκομαι στο Ολυμπιακό χωριό και ζώ την εμπειρία στο έπακρο, παρακολουθώ τους αγώνες από τις κερκίδες και πανηγυρίζω για τους φίλους και συναθλητές μου. Ζώ το όνειρο λίγο διαφορετικά.

Θα έρθουν κακές μέρες, μέρες που θα αφήνεις την ζωή να περνά, επιβάλλεται να παλέψεις. Χαμογελάμε στις αντιξοότητες, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα. Τις καλύτερες ημέρες θα τις φέρουμε εμείς.

Θα συνεχίσω να παλεύω μέσα από το άθλημα που αγάπησα, για τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με στήριξαν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Englezakis (@englezakiss)