Εριέττα Μανούρη: Το παρατσούκλι «Τάκης», η σεξoυαλική παρενόχληση πάνω στη σκηνή και οι κρίσεις πανικού

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Φεγγάρι από χαρτί (2020), Τόσο κοντά (2018), Πλάθοντας τον Προμηθέα (2020). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Άγριες Μέλισσες (2019).

Προσωπική ζωή

Είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Αναστάσιο Ροϊλό. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση “Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες”, όπου και υποδύονται το ζευγάρι. Επίσης, έχουν συνεργαστεί ξανά και στο παρελθόν, όταν η ηθοποιός είχε κάνει ένα πέρασμα από τις «Άγριες Μέλισσες».

Η Εριέττα Μανούρη, έχει δηλώσει σχετικά με την προσωπική της ζωή: «Δεν είναι φυσιολογικό επειδή ο κόσμος με βλέπει στην τηλεόραση, να ξέρει και τι κάνω σπίτι μου. Όταν το βιώνεις από μέσα είναι λίγο άσχημο, να μπαίνεις σε διαδικασία να κρυφτείς… Εγώ πια δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, αν είναι να βγουν φωτογραφίες, θα βγουν. Έχω κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι άνθρωπος που θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, θα πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Δεν το διατυμπανίζω, αλλά από εκεί και πέρα αν κάποιος με πετύχει κάπου με τον σύντροφό μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να συνεχίζω εγώ με τα λεγόμενά μου ή τις πράξεις μου».

Οι κρίσεις πανικού

«Πάντα είχα κρίσεις πανικού, από μικρή, πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Ηρεμούσα και μετά έλεγα οκ, είναι αυτό, αλλά μέχρι να φτάσεις σε αυτή τη συνειδητοποίηση, περνάς κάποια στάδια λίγο δύσκολα. Κάποια περίοδο συγκεκριμένα, έβγαινα και μπορεί να λιποθυμούσα. Από τη μία είμαι…Τάκης, που με φωνάζουν οι φίλοι μου και από την άλλη ξέρουν ότι είμαι υπερευαίσθητη, θέλω δηλαδή και το χάδι πολύ», έχει πει σε συνέντευξή της η Εριέττα Μανούρη στο glance.gr.

Η σεξουαλική παρενόχληση επί σκηνής

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Εριέττα Μανούρη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv. Η ίδια δήλωσε: «Στη δική μου περίπτωση δεν μιλάμε για κάτι τόσο επώδυνο που να με σημάδεψε με κάποιον τρόπο. Έχουμε ακούσει ιστορίες γυναικών και αντρών αρκετά τραυματικές και πολύ άσχημες. Εγώ μέσα απ’ αυτήν την εμπειρία βγήκα πιο δυνατή, γιατί έμαθα πως να διαχειρίζομαι κάποια άτομα και συγκεκριμένες καταστάσεις εντός ή εκτός χώρου. Ο λόγος που το μοιράστηκα ήταν για να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο που του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο».