Μπρέθγουεϊτ για Έρικσεν – «Νόμιζα ότι ήταν νεκρός»

Μπορεί να έχει περάσει καιρός, ωστόσο κανείς δεν θα ξεχάσει τη στιγμή της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στο Euro. Ειδικά οι παίκτες που ήταν στον αγωνιστικό χώρο τη στιγμή που έγινε το περιστατικό.

Ο συμπαίκτης του στην εθνική Δανίας, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, μίλησε για τη συγκλονιστική στιγμή της κατάρρευσης του Έρικσεν και ανέφερε πως εκείνη την ώρα είχε πιστέψει πως ο άσος της Ίντερ είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Έζησα μια από τις πιο χειρότερες καταστάσεις της ζωής μου. Αυτό που ήταν το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός στην ιστορία της Δανίας μετατράπηκε σε εφιάλτη. Ηταν μια στιγμή που κοίταξα τον Κρίστιαν Έρικσεν και νόμιζα ότι ήταν νεκρός. Αυτό που συνέβη εκείνη τη νύχτα ήταν σοκ για πολλούς ανθρώπους.

Όταν τον είδα άρχισα να προσεύχομαι πολύ. Ένιωσα ότι ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Ολοι οι γιατροί ήταν από πάνω του. Ευτυχώς είχαμε αίσιο τέλος και ο Κρίστιαν είναι μια χαρά στην υγεία του. Ηταν το μόνο που θέλαμε», ανέφερε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα.