Σέλτικ – Τέλος ο Εντσάμ

Παρελθόν από την Σέλτικ αποτελεί και επίσημα ο Ολιβιέ Εντσάμ, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον τεχνικό της ομάδας  Άγγελο Ποστέκογλου. Μάλιστα και στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Σέλτικ ήταν εκτός Ευρωπαϊκης λίστας, αλλά και στο χτεσινό παιχνίδι της πρεμιέρας ήταν εκτός αποστολής με την Χαρτς.

Ο Εντσάμ είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Η Ένωση ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του, καθώς οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα, ωστόσο η Σέλτικ δεν έδωσε την συγκατάθεση της για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης και έτσι η μεταγραφή χάλασε οριστικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δηλώσει πως δεν ενδιαφέρονται για τον παίκτη, όμως τώρα που έμεινε οριστικά ελεύθερος ο παίκτης όλα είναι ανοικτά.

Το Σάββατο (31/07) ο Εντσάμ, δεν παρέμεινε στην Σκωτία για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Σέλτικ αφού ήταν εκτός αποστολής και έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει στην Γαλλία για να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση της πρώην ομάδας του της Μαρσέιγ κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Ο 25χρονος με την φανέλα της Σέλτικ σε 147 συμμετοχές μέτρησε 24 γκολ και 13 ασίστ.

Πλέον από το μεσημέρι της Κυριακής είναι ελεύθερος και αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του με μια ανάρτηση στα social media.

Αναλυτικά η ανάρτηση του: 

«Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες στη Σέλτικ για αυτά τα τρία χρόνια. Ευχαριστώ τους προπονητές, το σταφ, τους παίκτες και όσους εργάζονται στο κλαμπ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πιστούς φιλάθλους μας, που ήταν πάντα δίπλα μας. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ntcham Olivier (@ntchamofficial10)