«Σας εκθέτει κύριε Τσίπρα»

Έγινε και αυτό: «Έχουμε απευθύνει και προς τους προέδρους των κοινοβουλευτικών ομάδων συγκεκριμένη επιστολή – μόνο το Κίνημα Αλλαγής έχει ανταποκριθεί – για τη δημιουργία διακομματικής επιτροπής για τα ζητήματα που αφορούν την πολιτική προστασία» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς τονίζοντας «η θωράκιση της χώρας είναι πάνω και πέρα από κάθε μικροκομματική ή άλλη αντίληψη».

Η επιστολή προς όλα τα κόμματα εστάλη στις 7 του μηνός με την Φώφη Γεννηματά να ορίζει τον Γιώργο Καμίνη. Και ξαφνικά συνέβη το απρόσμενο: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, όπως αναφέρει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατηγόρησε τον κ. Χαρδαλιά ότι δεν έστειλε επιστολή στον ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε σε όλα τα κόμματα εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τα πήρε στο κρανίο: «Είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο;», έλεγε και έστειλε το αποδεικτικό της επιστολής με ημερομηνία 7 Ιουλίου στην Κουμουνδούρου, στο γραφείο του κ. Τσίπρα. Συνεργάτες του Νίκου Χαρδαλιά έλεγαν  ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκθέτει  με τις πράξεις της τον κ. Τσίπρα λέγοντας πως δεν έλαβε επιστολή.

Πηγή: Βηματοδότης