Μίλτος Τεντόγλου – Αυτή είναι η Κερκυραία που του «σπάει τα νεύρα» και εκείνος ξεσπάει στους αγώνες

Μία επική δήλωση έκανε το πρωί της Δευτέρας (2/8) ο Μίλτος Τεντόγλου αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο 23χρονος με άλμα στα 8.41μ. ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και έκανε την Ελλάδα υπερήφανη.

Στις δηλώσεις του μετά τον θρίαμβό του ο Έλληνας άλτης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε και τόνισε: «Δεν το περίμενα αυτό, να κερδίσω. Ειδικά έτσι. Ήμουν τυχερός σήμερα και άτυχος ταυτόχρονα. Δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες προσπάθειες. Οι πέντε πρώτες ήταν χάλια, δεν μου έβγαινε. Σαν να είχα αγχωθεί λίγο, δεν ξέρω».

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές όλοι θυμήθηκαν τι είχε πει περίπου δύο μήνες νωρίτερα, μετά τον αγώνα του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου και το τρομερό του άλμα που είχε πραγματοποιήσει και τότε. Προφανώς αστειευόμενος, είχε ευχαριστήσει την κοπέλα του που του «σπάει τα νεύρα» πριν τους αγώνες και μετά ο ίδιος κατεβαίνει… τσιτωμένος. «Πάνω από όλα μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου και, επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ποια είναι λοιπόν η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά;

Ονομάζεται Βάσω Ντίνη και είναι μαζί με τον Μίλτο περίπου τέσσερα χρόνια. Κατάγεται από την Κέρκυρα και βρίσκεται συνεχώς κοντά του στηρίζοντας τον σε κάθε του προσπάθεια. Οι δυο τους γνωρίζονται από τον στίβο, καθώς εκείνη εκτός από φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πελοποννήσου, έχει υπάρξει και αθλήτρια του άλματος επί κοντώ.

Η νεαρή ταξιδεύει συχνά μαζί με τον Ολυμπιονίκη στους αγώνες όπως έκανε το 2018 στο Βερολίνο όταν ο 20χρονος τότε Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» με άλμα του στο 8.25 μ. Την σχέση τους έχουν γνωστοποιήσει οι ίδιοι με τις αναρτήσεις τους στα social media και τα stories τους. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο «Το κορίτσι μου», που έχει γράψει ο πρωταθλητής σε φωτογραφία της Βάσως στο Facebook από αγώνα.

Δείτε την παρακάτω: