Τεντόγλου – Πικρία για τη στήριξη από το κράτος – «Δεν ασχολείται κανείς μαζί μας, ακούσατε και τον Ιακωβίδη»

Για την τεράστια επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο μήκος, μίλησε στο MEGA ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης εξέφρασε, όπως και ο Θοδωρής Ιακωβίδης, την πικρία του για την αντιμετώπιση των ελλήνων αθλητών από το κράτος, το οποίος όπως δηλώνει δεν ασχολήθηκε μαζί του. «Δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί με εμάς, αλλά δεν θα κάτσω να γκρινιάξω, ακούσατε τον Ιακωβίδη» είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς στον στίβο είμαστε λίγο πιο τυχεροί γιατί στον στίβο υπάρχουν κάποιοι αγώνες, όπως τα Diamond League και τέτοιοι αγώνες υψηλού επιπέδου που δίνουν κάποια χρήματα, αλλά είναι από εκεί. Εγώ δεν έχω πάρει λεφτά από την Ελλάδα. Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ» συμπλήρωσε.

Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε

«Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που το έκανα αυτό το άλμα» είπε αναφορικά με την τεράστια επιτυχία του. «Είναι μια καλή επίδοση, αρκετά καλό το άλμα που το είδα στη συνέχεια» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την υποδοχή που το επεφύλασσαν οι υπόλοιπο έλληνες αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό, ο Μίλτος Τεντόγλου είπε πως «μαζευτεί η ομάδα με υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα μετά ήρθε και ο Λευτέρης Πετρούνιας. Περίεργα τα συναισθήματα μου, εδώ και χρόνια κάνω το άλμα εις μήκος».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε μετά την τεράστια επιτυχία του, ήταν η μητέρα του, η οποία του είπε ‘Γεια σου Ολυμπιονίκη μου’».

Τέλος, αφιέρωσε το μετάλλιο «στους έλληνες που έμειναν ξύπνιοι για να με παρακολουθήσουν».

Δείτε όσα είπε στο MEGA