Λευτέρης Πετρούνιας – «Είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη, σας ευχαριστώ»

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε τη Δευτέρα (2/8) ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο 30χρονος εκτέλεσε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συγκέντρωσε 15.200 βαθμούς και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, με τον κόσμο και τους συναθλητές του να τον αποθεώνουν.

Οι λογαριασμοί του στα social media πλημμύρισαν από συγχαρητήρια και όμορφες ευχές για την επιτυχία του, με τον ίδιο να συγκινείται από την αγάπη που εισέπραξε. Μάλιστα στον «άρχοντα» των κρίκων υποκλίθηκε και η Νάντια Κομανέτσι. Η πρώτη γυμνάστρια που βαθμολογήθηκε με άριστα (10) συνεχάρη τον Έλληνα Ολυμπιονίκη για το νέο του επίτευγμα κάνοντας retweet την ανάρτησή του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ικανοποιημένος με την απόδοσή του και ευγνώμων για τα μηνύματα που έλαβε θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε και του έστειλε χιλιάδες μηνύματα. Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης (3/8) έκανε μια ανάρτησή, στην οποία δήλωνε γεμάτος με συναισθήματα. «Είμαι γεμάτος συναισθήματα σήμερα, κυρίως χαράς και ευγνωμοσύνης για τα χιλιάδες όμορφα μηνύματα που διαβάζω και θέλω να πω απλώς ένα μεγάλο ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!», έγραψε χαρακτηριστικά και συνόδευσε τα λόγια αυτά με μία φωτογραφία από την απονομή του μεταλλίου.

Δείτε παρακάτω το μήνυμά του: