Μια ακόμα καθηλωτική σκηνή μάς χάρισε η Γη της Ελιάς στο αποψινό επεισόδιο της 9/9.

Η Αρετή, αποσκοπώντας να χωρίσει το ζευγάρι, σπεύδει να πει στον Στέφανο για το σκηνικό που είδε έξω από το νοσοκομείο, με τη Μυρτάλη και τον Αλέξη.

Η εμπιστοσύνη του Στέφανου, για μια στιγμή, κλονίζεται, αλλά οι εξηγήσεις που θα του δώσει η Μυρτάλη τον καθησυχάζουν.

Έτσι, η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι του.

Αντιρρήσεις, ωστόσο, γι΄ αυτό δεν έχει μόνο η Αρετή αλλά και ο Ισίδωρος, που εξοργίζεται με αυτή την απόφαση της ανιψιάς του, αφού πιστεύει πως θίγεται η τιμή του και η υπόληψη της οικογένειάς του, στη μικρή κοινωνία της Αρεόπολης.

Στο μεταξύ, ο Λυκούργος ξεκινά τις διαδικασίες για την αγωγή που θα υποβάλει, προκειμένου να προσβάλει την διαθήκη του Ιπποκράτη Βρεττάκου.

Ο Μάνος, από την πλευρά του, δίνει κάποιες εξηγήσεις στη Μαρίνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες αποφάσισε να παντρευτεί τη Στέλλα, αλλά η Μαρίνα δεν πείθεται.

Η Βασιλική μπλέκεται σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με τον Φίλιππο, ενώ η Αθηνά εξομολογείται στη μητέρα της το μυστικό που τη βαραίνει.

Μία ξαφνική συνάντηση θα φέρει αναμνήσεις. Η Ιουλία θα μιλήσει με τον Ισίδωρο, ο οποίος θα νιώσει την ανάγκη να της εκμυστηρευτεί τον λόγο που ο Στάθης Καπερνάρος την χώρισε πριν από τόσα χρόνια.

Η τελευταία σκηνή που μας καθήλωσε

Στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου συναντιούνται η Ιουλία και ο Στάθης και μιλάνε για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του γιατί χώρισαν τότε και στα τελευταία δευτερόλεπτα δίνουν ξανά ένα τρυφερό φιλί.

Δείτε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο:

Προηγούμενο άρθροΠαπαδόπουλος – «Ήρθα στον Ατρόμητο με πολλά κίνητρα κι όχι για διακοπές»
Επόμενο άρθροΠαιδίατροι – «Καμπανάκι» για το άνοιγμα των σχολείων – 1 στα 5 κρούσματα είναι παιδιά