Σοκάρουν οι λόγοι παραίτησης Ζαγοράκη – «Bullying στα παιδιά μου, γκαζάκια στο σπίτι μου»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΟ πέντε μήνες μετά την εκλογή του, καθώς αντιλήφθηκε πως δεν είναι σε θέση να διοικήσει όπως εκείνος θέλει την Ομοσπονδία.

Ο 49χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας ανακοίνωσε την απόφασή του στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και στον Γιώργο Γεραπετρίτη, τονίζοντας πως αναγκάστηκε να παραιτηθεί, προχωρώντας σε αποκαλύψεις που σοκάρουν, λέγοντας χαρακτηριστικά στον υπουργό Επικρατείας πως «δεν πάει άλλο».

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η LiveSport, ο Ζαγοράκης μοιράστηκε προτού παραιτηθεί και απίστευτες καταστάσεις που βίωνε και που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Ειδικότερα, ο Ζαγοράκης προχώρησε σε αποκαλύψεις που σοκάρουν, καθώς τόνισε πως άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια στο σπίτι του, που βρίσκεται σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, ενώ ανέφερε ότι ασκήθηκε bullying στα παιδιά του.

«Περνάω δύσκολες στιγμές, δεν μπορώ άλλο, ζητάω την κατανόησή σας, θέλω να με καταλάβετε» είπε στους ανθρώπους του ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ στη συνέχεια παραιτήθηκε αποχωρώντας από την Ομοσπονδία και ενημερώνοντας την κυβέρνηση.