Euroleague – Συνάντηση των παικτών με τον Τζόρντι Μπερτομέου

Οι παίκτες των ομάδων της Euroleague συναντήθηκαν στην Βαρκελώνη την Τετάρτη (8/8) με τον Τζόρντι Μπερτομέου λίγο πριν την έναρξη της χρονιάς.

Τα θέματα που συζήτησαν οι αθλητές και των 18 ομάδων ομάδων με τους ανθρώπους της Ευρωλίγκας είχαν να κάνουν τόσο για τα οικονομικά δεδομένα της νέας χρονιάς, όσο και για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύει την νέα χρονιά για τον κορωνοϊό.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου και τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ. Μάλιστα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ένας από αυτούς που μίλησαν στην συνάντηση.

Από την πλευρά του ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε, «ο στόχος αυτή της συνάντησης ήταν να εξηγήσουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους παίκτες που βρέθηκαν εδώ, να το εξηγήσουν και στους συμπαίκτες τους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

«Ως παίκτες έχουμε όλοι σεβασμό ο ένας για τον άλλον και είναι ωραίο να ερχόμαστε εδώ και να συζητάμε διαφορετικά θέματα, που δεν έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις ημέρες των αγώνων, όταν συνήθως βρισκόμαστε. Κάποιοι παίκτες είναι ήδη φίλοι, γνωριζόμαστε καλά και έχουμε συνυπάρξει όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι άλλοι είναι νέοι στη διοργάνωση και είναι ωραίο να περνάμε χρόνο μαζί τους και να τους γνωρίζουμε καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο» σημείωσε ο Παπαπέτρου.