Νέο περιστατικό με τον Ερντογάν – Ξαφνικά ξέχασε πώς λέγονται τα… κουδούνια

Νέα ερωτήματα εγείρει περιστατικό με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος στη διάρκεια επίσημης εκδήλωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξέχασε… πώς λέγεται το κουδούνι.

Του το υπενθύμισε

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, χρειάστηκε να του το υπενθυμίσει μαθητής που βρισκόταν δίπλα του προκειμένου ο τούρκος πρόεδρος να συνεχίσει τον λόγο του και να συνεχιστεί η εκδήλωση.

Το περιστατικό συνέβη στο Επαγγελματικό και Τεχνικό Λύκειο Sultanahmet της Κωνσταντινούπολης όπου ο Ερντογάν μίλησε για το Πρόγραμμα Εναρξης του Ακαδημαϊκού Ετους 2021-2022.

Οπως παρατηρούν τα tourkikanea στο βίντεο από την εκδήλωση, ο τούρκος πρόεδρος κάλεσε στο τέλος της εκδήλωσης τους μαθητές πάνω στην σκηνή και όλοι μαζί πήραν από ένα κουδούνι που παρέπεμπε στα παλιά κουδούνια των σχολείων.

Πριν χτυπήσουν όλοι μαζί τα κουδούνια, μιλάει ο Ερντογάν και ξαφνικά ξεχνάει τη λέξη «κουδούνια», ζητώντας βοήθεια από μαθητή του επαγγελματικού λυκείου που βρισκόταν δίπλα του εκείνη τη στιγμή.

Το βίντεο

Παρακολουθήστε τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί: Στο χρονικό σημείο 38:34 ακούγεται να λέει «Την εκπαιδευτική χρονιά 2021-2022 τώρα με τα…. (ξεχνάει τη λέξη) που κρατάμε στα χέρια μας»

Ο φοιτητής δίπλα του στο χρονικό σημείο 38:47 του υπενθυμίζει τη λέξη «κουδούνια» που ξέχασε και η εκδήλωση συνεχίζεται…