Ολυμπιακός – To τετ α τετ του Βατσλίκ με τον Μαρτίνς έλυσε τον γρίφο για τον άσο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (20:30), για την 1η αγωνιστική της Superleague. Οι «ερυθρόλευκοι» διεθνείς έχουν επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και πλέον άπαντες στο μεγάλο λιμάνι μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες θέλουν να αποφύγουν την… παγίδα που θα προσπαθήσει να τους στήσει η ομάδα του Περιστερίου και να ξεκινήσουν με νίκη την περιπέτειά τους στη Superleague. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι με τον σύλλογο των Δυτικών Προαστίων.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν αυτό του Τόμας Βατσλίκ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποχώρησε μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, καθώς είχε κληθεί στην εθνική ομάδα της Τσεχίας.

Στο παιχνίδι με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως, ο Ρομέλου Λουκάκου τον πάτησε στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα να γίνει αναγκαστική αλλαγή. Ο Τόμας Βατσλίκ την Τρίτη επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε θεραπείες στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με στόχο να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

«Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά το Σαββατοκύριακο οπότε θα προσπαθήσω να συνέλθω, ώστε να μπορώ να ξεκινήσω», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμα που είχε βάλει στα social media για τον τραυματισμό του από τον Λουκάκου στο παιχνίδι με το Βέλγιο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Τσέχος τερματοφύλακας έκανε θεραπείες, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο δεξί πόδι και να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο. Η σκληρή δουλειά που έκανε ο έμπειρος πορτιέρο φαίνεται πως έπιασε τόπο, καθώς χθες (10/9) ο Τόμας Βατσλίκ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, παρότι τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση.

Μετά το πέρας του προγράμματος, μάλιστα, συνομίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τον ρώτησε εάν είναι καλά και αν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο, με τον ίδιο να απαντάει στον Πορτογάλο ότι είναι έτοιμος να μπει και να παίξει.

Λίγες ώρες μετά το τετ α τετ που είχε με τον Μαρτίνς και συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Τόμας Βατσλίκ ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του και δήλωσε έτοιμος να παίξει. «Γάντια. Εχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι της Superleague», ανέφερε στη λεζάντα, σε μια φωτογραφία που τον δείχνει να φοράει τα γάντια του.

Ο Τσέχος, όπως είπε και στον Πέδρο Μαρτίνς, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να παίξει, με τον Πορτογάλο να βλέπει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με τον Ατρόμητο, αφού εκτός από τον Βατσλίκ σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε και ο Εμβιλά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tomáš Vaclík (@vaclos31)