Με τις καταθέσεις έξι διάσημων μοντέλων του πρακτορείου Elite συνεχίστηκε η έρευνα για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης από το πρώην αφεντικό του πρακτορείου, Ζεράλντ Μαρί.

Ειδικότερα, τα μοντέλα ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο στο Παρίσι για να καταθέσουν κάτω από άκρα μυστικότητα για τις καταγγελίες περί βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης, στο πλαίσιο τις έρευνας που διεξάγουν οι γαλλικές Αρχές.

Μεταξύ αυτών, το μοντέλο και ηθοποιός Κάρε Ότις, η οποία είναι μια από τις γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον Ζεράλντ Μαρί. Πέρα από τις Ότις, για τα όσα έκανε στο παρελθόν το αφεντικό του Elite Europe έχουν μιλήσει και οι Τζιλ Ντοντ, Λίσα Αμούρ, Σόνα Λι, Έμπα Κάρλσον και η Έμιλυ Μοτ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο μήνες η Κάρε Ότις είχε υποβάλει καταγγελία εναντίον του Μαρί υποστηρίζοντας ότι αντιμετώπιζε σεξουαλική κακοποίηση και αμέλεια ως έφηβο μοντέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carré Otis (@iamcarreotis)

Προηγούμενο άρθροΓαλλία – Η σοσιαλίστρια δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ινταλγκό ρίχνεται στη μάχη για την προεδρία της χώρας
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης για τουρισμό – «Υπάρχουν προορισμοί που φτάνουν στα όριά τους – Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε μέτρα»