Βόλος – Λαμία 2-1 – Ξεκίνημα με το «δεξί» για την ομάδα της Μαγνησίας

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην φετινή Super League ο Βόλος, επικρατώντας της Λαμίας με 2-1, στο άδειο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αγωνιστική δράση της Super League για το Κυριακάτικο πρόγραμμα, ο Βόλος επικράτησε της Λαμίας με 2-1.

Το ματς ξεκίνησε στις 18:15 με τα βλέμματα όλων να πέφτουν κατευθείαν στις άδειες κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, παρά το γεγονός πως είχαν κυκλοφορήσει κανονικά εισιτήρια για τους φιλάθλους.

Η Λαμία προσπάθησε να επανέλθει από το αρχικό σοκ και απείλησε αρχικά με κεφαλιά του Τζανετόπουλου στο 11′ και στο 18′ με απευθείας φάουλ του Γκέντσογλου που πέρασε λίγο άουτ.

Στη συνέχεια ο Βόλος ξαναπήρε τα ηνία του παιχνιδιού και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 30′, όταν ο Μπαρτόλο βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, ο Σαράνοφ όμως έδιωξε σε κόρνερ. Η πίεση του Βόλου οδήγησε σε 2ο τέρμα στο 41′ με ένα πραγματικό πανέμορφο γκολ.

Με υπέροχη ενέργεια του Ρεγκατέν από τα δεξιά βρήκε στον άξονα τον Φερνάντες και αυτός έπαιξε εξαιρετικά την κάθετη πάσα, με τον Φαν Βέερτ να στοπάρει την μπάλα με πλάτη, να γυρίζει και να εκτελεί τον Σαράνοφ για το 2-0. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με τον Βόλο να έχει διαφορά ασφαλείας.

Περισσότερα σε λίγο…