Ζήνα Κουτσελίνη: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την πρεμιέρα της και ποια είναι η νέα ημερομηνία

Πυρετωδώς ετοιμάζεται  εδώ και καιρό η  Ζήνα Κουτσελίνη και η δημοσιογραφική ομάδα της  για την πρεμιέρα της εκπομπής που ήταν να γίνει την Δευτέρα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα  τόσο οι Αλήθειες με τη Ζήνα, όσο και η νέα πρωινή εκπομπή του Star,  [email protected] ήταν προγραμματισμένο να βγουν από εντελώς νέα  σκηνικά.

Λόγω του ότι υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις και προκειμένου  όλα να είναι έτοιμα όπως πρέπει η πρεμιέρα και των 2 εκπομπών.

Η Ζήνα Κουτσελίνη με μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram επιβεβαίωσε την είδηση και μας έβαλε σε κατάσταση αναμονής, καθώς όπως έγραψε τη Δευτέρα θα έχει νεότερα για το πότε θα την δούμε τελικά να κάνει πρεμιέρα.

Δείτε όσα έγραψε η παρουσιάστρια

“Η αλήθεια είναι πως δεν θα είμαστε στους δέκτες σας αυτή τη Δευτέρα! Μου στέλνετε εκατοντάδες μηνύματα πότε επιστρέφουμε! Η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να καταγράψει τις αλήθειες τους… το ίδιο κι εγώ έχοντας πολύ δυνατά ρεπορτάζ στη βαλίτσα μου από κάθε προορισμό! Αλλάζουμε το σκηνικό μας και αυτό έφερε μια μικρή καθυστέρηση στην πρεμιέρα μας! Τη Δευτέρα θα σας έχω νεότερα για τη μέρα της δικής μας πρεμιέρας! Περιμένω πως και πως να σας πω καλό καλό μεσημέρι… @starchanneltv @staralithies @zinapost_ #alithiesmetizina #premiera

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Koutselini (@zina_koutselini)

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.