Η Γη της Ελιάς – Η Αθήνα βγαίνει στην αντεπίθεση – Τι σχεδιάζει για την Μυρτάλη

Με κομμένη την ανάσα αναμένουμε τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς. Η δραματική σειρά του MEGA, που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, μας έχει αφήσει άφωνους.

Στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00 στη Μάνη θα έρθουν τα πάνω κάτω. Επειδή όμως δεν μπορούμε να πάρουμε ας πάρουμε μια γεύση, με όσα θα δούμε.

Η Αθηνά θα σηκώσει μανίκια, αφού θα ξεκινήσει την αντεπίθεσή της στην αγωγή της Μυρτάλης ενώ ο Πότης αποκαλύπτει στον Στάθη ποιος τον έμπλεξε στο φόνο.

Παράλληλα, ο Μάνος ανακοινώνει σε όλους στο ελαιοτριβείο το καινούριο πόστο της Ιουλίας, γεγονός που δεν χαροποιεί ιδιαίτερα την Αθηνά.

Οι εντάσεις μεταξύ της Μυρτάλης και της Αρετής συνεχίζονται στο σπίτι.

Η Χάιδω οπλίζει την καραμπίνα και φεύγει από το σπίτι με σκοπό να πάρει επιτέλους την εκδίκηση που ζητά. Ο Φίλιππος, έντρομος, ειδοποιεί τον Λυκούργο ότι η μητέρα του πήρε το όπλο και έφυγε από το σπίτι.

Ο Δημήτρης και ο Ανέστης παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να βγάλουν τη Μυρτάλη από τη μέση και κάνουν δολιοφθορά στο αυτοκίνητό της. Η νεαρή παίρνει το αμάξι και όταν  καταλαβαίνει ότι τα φρένα της δεν λειτουργούν, είναι αργά. Θα σωθεί;

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star: Μάρω Κοντού