Υπόθεση κοκαΐνης – Επιμένει στην αθωότητα της πρώην παίκτριας ριάλιτι ο σύντροφός της – «Δεν ήταν δικά μου τα ναρκωτικά» αναφέρει

Πλήρη κάλυψη την πρώην παίκτρια ριάλιτι η οποία προσπαθούσε τα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους, όπως υποστήριξε, να τον σταματήσει από τα ναρκωτικά, προσέφερε ο 32χρονος σύντροφός της. Ανέλαβε στο ακέραιο την ευθύνη για το λάθος του, δήλωσε «τοξικοεξαρτημένος» αλλά όχι έμπορος κοκαΐνης.

Ωστόσο, οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του ζευγαριού, που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. «Αν η Ελένη δεν βρισκόταν στο μικρό σπίτι μου, δεν θα ήταν κατηγορούμενη», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 32χρνος σύντροφος της πρώην παίκτριας, επιμένοντας για τη δική της αθωότητα, χωρίς ωστόσο να πείσει την ανακρίτρια η οποία στο ζευγάρι το δρόμο της φυλακής.

«Τον εκβίαζε ο προμηθευτής»

Ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια, ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να μεταφέρει την ποσότητα της κοκαΐνης αφού τον εκβίαζε ο προμηθευτής του, επειδή δεν μπορούσε να του επιστρέψει γύρω στα 6.500 ευρώ που του χρωστούσε. Παρά την προσπάθεια που έκανε η σύντροφός του, όλα αυτά τα χρόνια, όπως είπε, να τον ξεκόψει από τα ναρκωτικά, εκείνος δεν τα κατάφερε, ιδιαίτερα μετά την καραντίνα λόγω του κορΟναϊού.

«Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών, έκανα λάθος, το μετανιώνω ειλικρινά και γνωρίζω ότι θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου…Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της» , είπε ο 32χρνος στην απολογία του, ζητώντας μάλιστα να εξεταστεί από πραγματογνώμονα ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός εξάρτησης του από τα ναρκωτικά.

«Δεν είναι δικά μου τα ναρκωτικά»

«Για κάποια διαστήματα κατάφερα να διακόψω τη χρήση αλλά δυστυχώς μετά υποτροπίαζα. Με την Ελένη. τσακωνόμουν λόγω της χρήσης . Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν συγκατοικούσαμε σταθερά, αλλά εκείνη έμενε με τους γονείς της και απλώς ερχόταν κάποια βράδια σπίτι μου. Είχα υποσχεθεί στην Ελένη ότι θα παρακολουθήσω πρόγραμμα απεξάρτησης και θεωρούσαμε ότι αν κάνουμε οικογένεια ο οργανισμός μου θα απορροφηθεί ψυχικά και πνευματικά και θα ξεφύγω οριστικά.».

Ο 32χρονος υποστήριξε πως δούλευε από παιδί με τιμιότητα , επιχειρώντας να πείσει πως τα σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης δεν ήταν δικά του. « Αποδέχομαι ότι αποπειράθηκα να μεταφέρω την κατασχεθείσα ποσότητα από το σημείο που θα την παραλαμβάνει στο σημείο που μου είχε υποδειχθεί. Όμως με κάθε ειλικρίνεια δηλώνω ότι η κατασχεθείσα ποσότητα δεν ήταν δική μου, δεν μου ανήκει ακόμα δεν είχα εξουσία διαθέσεως της ούτε αποφάσιζα για την τύχη της. Δεν πρόλαβα να αποκτήσω κατοχή της βαλίτσας. Προτού την ακουμπήσω με συνέλαβαν οι αστυνομικοί.»