Το μουσικό show που καθιέρωσε μεγάλους σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής έρχεται στο Μεγάλο Κανάλι.

Το X- Factor ψάχνει αυτόν που έχει τον παράγοντα X, το star quality και παίζεται σε 80 χώρες τα τελευταία 17 χρόνια.

Σύντομα θα προβάλλεται από το MEGA.

Τo Μεγάλο Κανάλι αποφάσισε να ενισχύσει το πρόγραμμά του και με σόου και μάλιστα με το συγεκριμένο, που είναι…κορυφή, σταθερά, εδώ και χρόνια.

Το παρασκήνιο

Πριν από λίγες ώρες, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA έγινε γνωστό ότι το κανάλι απέκτησε τα δικαιώματα του μουσικού τάλεντ σόου X Factor.

Aν και περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, ένα είναι σίγουρο ότι έγινε μάχη για τα τηλεοπτική δικαιώματα του σόου.

Κι αυτό γιατί και το OPEN που τα είχε και πρόβαλε την προηγούμενη σεζόν ακόμα έναν κύκλο, αυτή τη φορά με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή, είχε επικοινωνήσει ότι το τάλεντ σόου θα επανέλθει φέτος για μια ακόμη σεζόν.

Ωστόσο, στην στροφή τα δικαιώματα χάθηκαν και το MEGA ήταν αυτό που τα απέκτησε στο φότο φίνις με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά το κανάλι της Παιανίας να έρθει δεύτερο και κατά ιδρωμένο στην τηλεοπτική μάχη με ένα ακόμη φιάσκο.

Με την κίνηση αυτή, το MEGA αποδεικνύει ότι επιδιώκει να έχει όλο το μίγμα προγράμματος μην αφήνοντας τίποτα να πάει χαμένο την φετινή σεζόν καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν ότι λείπει κάποιο σόου από το πρόγραμμά του. Και να τώρα που όχι μόνο το βρήκε αλλά το ανακοίνωσε κιόλας.

Δείτε επίσης:

Προηγούμενο άρθροΈρχονται κορονοενισχύσεις 19,9 εκατ. ευρώ – Τα ποσά ανά κλάδο
Επόμενο άρθροGNTM 4: Οι auditions, οι κριτές και η wild card