Θρίλερ στο Μεσολόγγι – Ψαράς εντόπισε ανθρώπινο σκελετό σε μικρό βάθος και κοντά στη στεριά

Μακάβρια ήταν η ανακάλυψη χθες Δευτέρα το μεσημέρι επαγγελματία ψαρά, ο οποίος εντόπισε ανθρώπινο σκελετό στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Βασιλάδι Μεσολογγίου.

Ηταν ολόκληρος

Σύμφωνα με το aixmi-news, ο σκελετός, που ήταν ολόκληρος, εντοπίστηκε σε μικρό βάθος και αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο, σκάφος του οποίου έσπευσε στο σημείο για να περισυλλέξει το μακάβριο εύρημα.

Ο σκελετός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για περαιτέρω έρευνα, ώστε, αν είναι δυνατόν, να διαπιστωθεί σε ποιόν ανήκει.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ καιρό στο νερό, ίσως και χρόνια.

Ιατροδικαστική εξέταση

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, στην οποία αναφέρει ότι χθες το μεσημέρι «ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου για τον εντοπισμό κρανίου και οστών ανθρώπινου σκελετού στη θαλάσσια περιοχή «ΑΗ ΣΩΣΤΗ» Μεσολογγίου από επαγγελματία αλιέα, σε βάθος εξήντα (60) εκατοστών και σε απόσταση τεσσάρων (04) μέτρων από τη ξηρά».

«Αμεσα στελέχη περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβησαν στο σημείο, όπου περισυνέλεξαν τα ανευρεθέντα οστά προκειμένου να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών προς εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου» καταλήγει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.