Στον «πάγκο» η Αντελίνα….κερδισμένη

Εκτός τηλεοπτικής αρένας βρίσκεται, προς το παρόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη, παρότι το συμβόλαιο της είναι ενεργές. Οι πρώτες συζητήσεις της ίδιας με την διεύθυνση του ΣΚΑΙ αποδείχθηκαν άκαρπες, καθώς δεν συμφώνησαν τόσο με το project της εκπομπής όσο και με τον χρόνο διάρκειας που θα ήταν on air . Με αποτέλεσμα, η Αντελίνα να μείνει, μέχρι στιγμής στον…πάγκο., αν και η ανανέωση της συνεργασίας  της με το κανάλι ισχύει έως τον Ιούνιο του 2022. Βέβαια, οι εσωτερικές αλλαγές του ΣΚΑΙ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον ανασχεδιασμό και στην ανακατάταξη των παρουσιαστών στο κανάλι.

Μετά το δίδυμο Αντελίνα – Χάρης ήρθαν ο Γρηγορης Γκουντάρας – Ναταλί Κακαββά με δυο τηλεοπτικά project στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, δίνοντας μεγάλο στοίχημα σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά. Αυτό που θα καθορίσει ουσιαστικά το μέλλον πολλών εκπομπών είναι τα νούμερα τηλεθέασης μέχρι τον Δεκέμβριο. Γι’ αυτό η Αντελίνα με δυνατό όπλο, την αναμονή, στην φαρέτρα της, αναμένει να ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο μετά τον Ιανουάριο που σίγουρα θα έχουμε τρανταχτές αλλαγές σε πολλά κανάλια, με αρκετούς παρουσιαστές να μην παίρνουν το εισιτήριο για το υπόλοιπο μισό της χρονιάς. Βέβαια, το ευτυχές είναι οι θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν για πολλούς δημοσιογράφους. Τώρα αρχίζει ο αγώνας των παρουσιαστών….

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.