Όλα ανοιχτά με το μέλλον του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Πογκμπά έχει ξεκινήσει φουριόζος την φετινή αγωνιστική περίοδο, μην σταματώντας να μοιράζει ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο Γάλλος μέσος μετράει ήδη εφτά τελικές πάσες σε τέσσερις αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δείχνει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στους «Κόκκινους Διαβόλους» παρά τις φήμες που υπάρχουν γύρω από το μέλλον του στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Πογκμπά εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 και ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει με το που θα συνεχίσει την νέα χρονιά.

Αν τις προηγούμενες εβδομάδες η πλάστιγγα έγερνε προς την αποχώρηση από τη Γιουνάιτεντ, η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει αλλάξει τα δεδομένα και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες.

Ο αδερφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή El Chiringuito όπου και μίλησε σχετικά με το μέλλον του 29χρονου μέσου, το οποίο έχει συνδεθεί και με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ματίας δεν ξεκαθάρισε κάτι, τονίζοντας πως η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.

«Ο Πολ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα μείνει ή όχι το επόμενο καλοκαίρι. Είναι η απόφασή του – νιώθει πολύ καλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τώρα, αυτή τη σεζόν… μετά θα δούμε. Ας δούμε πότε θα έρθει η ώρα να αποφασίσουμε».