Υπόθεση κοκαΐνης – Στη φυλακή έναν μήνα πριν από τον γάμο της το μοντέλο – Τα πρώτα λόγια της σε στενό της φίλο

Έχουν περάσει δύο μέρες από την προφυλάκιση της 29χρονης πρώην παίκτριας ριάλιτι και του 32χρονου συντρόφου της αφότου βρέθηκαν με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, και οι αντιδράσεις φίλων και συγγενών είναι αλλεπάλληλες.

Ο στενός φίλος της 29χρονης, Νικόλας Παπαπαύλου, που ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που επικοινώνησε μαζί του μέσα από το κρατητήριο, μιλάει στο LIVE NEWS και περιγράφει την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η κατηγορούμενη.

«Από την πρώτη στιγμή, έχουμε μιλήσει, ξέρω ότι πέρασε ένα πολύ άσχημο σοκ τις πρώτες μέρες μέσα στο κρατητήριο της Γενικής Ασφάλειας, πέρασε μία κρίση πανικού, άνοιξε η μύτη της από το στρες. Είναι λογικό γιατί της μεταφέρανε το τι γίνεται έξω, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ότι ξαφνικά έχεις γίνει το θύμα μέσα σε μια αρένα και περιμένουν όλοι να χυθεί αίμα για να ευχαριστηθούν. Είναι πάρα πολύ σκληρό, ειδικά για μια κοπέλα».

Ο άνθρωπος που τη ζούσε καθημερινά και του εμπιστευόταν δικά της θέματα, εκφράζει την απορία που του προκαλούσαν οι συχνοί τσακωμοί του ζευγαριού, αλλά και τον θυμό του εις βάρος του συντρόφου της 29χρονης.

«Προσπαθούσε καθημερινά μέσα από πάρα πολλούς τσακωμούς, που όλοι απορούσαμε γιατί έχουν συχνούς τσακωμούς τα παιδιά ενώ ετοιμαζόντουσαν και για γάμο, προσπαθούσε λοιπόν να του πει ότι όλο αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει, η προσωπική του χρήση εννοώ, γιατί είχε σκοπό να ανοίξουν ένα σπίτι και να κάνουν και ένα παιδάκι. Οι κακές επιλογές του έμπλεξαν μία κοπέλα η οποία απλά τον αγάπησε. Εγώ είμαι βαθιά θυμωμένος μαζί του».

Τα βίντεο που ανέβαζε το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους φανερώνουν την επιθυμία τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως είχαν προγραμματίσει για τις 15 Οκτωβρίου.

«Θεωρώ λοιπόν ότι το μόνο λάθος που μπορώ να προσάψω στη φίλη μου είναι το ότι αγάπησε και εμπιστεύτηκε τον λάθος άνθρωπο και πίστεψε ότι οι άνθρωποι μπορεί να αλλάξουν. Νομίζω ότι αυτό είναι που την έχει οδηγήσει σήμερα εκεί».

«Το παιδί μου είναι αθώο»

Η μητέρα της κατηγορούμενης που μίλησε στο LIVE NEWS υποστηρίζει πως το παιδί της είναι αθώο και βρίσκεται άδικα στη φυλακή.

«Δεν μπορώ να αποδώσω ευθύνες αλλά το μόνο που δηλώνω είναι ότι το δικό μου το παιδί είναι αθώο. Και να σας πω και κάτι; Εάν έχει κάνει και διακίνηση ναρκωτικών (η κόρη μου) ας μπει μέσα ισόβια. Σας μιλάω ειλικρινά δεν το έχει κάνει είναι αθώα. Τι να πεις ότι είναι σε σοκ; Ότι χτες το βράδυ με πήρε και μου λέει: ‘Μαμά μου με κλείνουν μέσα’ και της λέω: ‘Παιδί μου σου λένε χίλιες κατηγορίες χωρίς να φταις, το έχεις καταλάβει;»

Όσον αφορά την σχέση της κόρης της με τον 32χρονο, επισημαίνει πως η κατηγορούμενη είχε έντονους διαπληκτισμούς με τον σύντροφό της που την έκαναν να έχει επιφυλάξεις.

«Ο έρωτας τυφλώνει δυστυχώς δεν βλέπεις ποιον έχεις μπροστά σου. Είχα πάρα πολλές επιφυλάξεις κι όταν είχε καβγάδες με την κόρη μου. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω ότι δεν έβλεπε από τον τρελό έρωτα για εκείνον; Δύο φορές έχει φύγει από το σπίτι. Με πολύ άσχημους τσακωμούς, ήρθε εδώ. Την παρακαλάγαμε να χωρίσει. Αν μπορώ να πω κάτι…φοβόταν; Δεν μπορώ να καταλάβω. Ήξερε ότι πάντα θα είχε τη βοήθεια μας ό,τι κι αν ήταν αυτό. Πάντα η πόρτα μου ήταν ανοιχτή το γνώριζε».

Το ζευγάρι παραμένει στη φυλακή και αναμένει τις εξελίξεις της υπόθεσης.