Ίντερ – Μπολόνια 6-1 – «Τρομάζουν» κόσμο οι νερατζούρι

Οι «νερατζούρι», στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Serie A, υποδέχτηκαν στο Μιλάνο την Μπολόνια, την οποία φιλοδώρησαν με 6 γκολ, στέλνοντας μήνυμα προς τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας άφησαν πίσω τους την απώλεια της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Σαμπντόρια(2-2) και την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης(0-1) στην πρεμιέρα του Champions League.

Μόλις στο 6’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε από κοντά μετά τη σέντρα του Ντάμφρις, βάζοντας τις βάσεις για την 3η νίκη των γηπεδούχων στην Serie A. Στο 30ο λεπτό μάλιστα, ο Σκρίνιαρ με κεφαλιά έγραψε το 2-0 έπειτα από κόρνερ του Ντιμάρκο. Το πάρτι του 1ου ημιχρόνου δεν είχε ακόμα τελειώσει καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαρέλα τελείωσε οριστικά την υπόθεση-νίκη, σημειώνοντας το 3-0.

Στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Ματίας Βετσίνο να σημειώνει στο 54′ το 4-0, δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στην αναμέτρηση. Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στον Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος στο 63’ με τελείωμα από το ύψος του πέναλτι και το 68’ από πλάγια και δύσκολη θέση έκανε το 6-0, πριν μειώσει για το τελικό 6-1 ο Τεάτρε με κεφαλιά στο 86′.

Στην κορυφή της Serie A βρίσκεται με αυτή τη νίκη η Ίντερ, η οποία όμως έχει αγώνα περισσότερο από τις Ρόμα, Μίλαν και Νάπολι που έχουν κάνει το απόλυτο στις τρεις αγωνιστικές.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (67′ Ρανόκια), Μπαστόνι (74′ Κολάροφ), Ντάμφρις, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς (74′ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Ντιμάρκο, Μαρτίνες (67′ Σάντσες), Κορέα (29′ Τζέκο)

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Μεδέλ, Μπονιφάτσι, Χίκι (56′ Ντάικς), Ντομίνγκες (69′ Φαν Χόοϊντονκ), Σβάνμπεργκ (56′ Βινιάτο), Σκοβ Όλσεν, Σοριάνο, Σανσόνε