Έπιασε την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία της Superleague

Το πρώτο του τρίποντο της χρονιάς πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν από την έδρα της Λαμίας, χάρη στα γκολ των Σισέ και Μπουχαλάκη, έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στο πρώταθλημα, πιάνοντας την ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα.

Την πρώτη του νίκη, μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΣ, σημείωσε και ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να επικρατεί του Αστέρα στην Τρίπολη, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βιερίνια.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ «αυτοκτόνησε» στην Κρήτη, παρότι είχε προηγήθει με 3-0 κόντρα στην ΟΦΗ, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια κατάφερει να φέρει τα πάνω-κάτω και να αποσπάσει την ισοπαλία.

Παράλληλα, μεγάλη νίκη σημείωσε ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, καθώς επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1, φτάνοντας και αυτός τους 4 βαθμούς, όντας πέμπτος στην βαθμολογία, ενώ ο Βόλος έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, μετά την νίκη του κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Θυμίζεται ότι την ερχόμενη Τετάρτη (22/9) και Πέμπτη (23/9), θα διεξαχεί ως εμβόλιμη η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ιωνικός – Άρης 1-0

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος 1-3
Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-2
ΟΦΗ – ΑΕΚ 3-3
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1
Λαμία – Ολυμπιακός 1-2

Η βαθμολογία

H επόμενη αγωνιστική

Περισσότερα σε λίγο…